:)

Tänkte bara säga gonatt till alla er därute som läser!:)

Heej:)

idag så va jag ju i skolan! Jättebra dag! sen när mamma kom hem så åkte vi och handlade, vi köpte munkar med glasyr på som vi ska äta snart sen ikväll blir det robinsson:D

OOTD 31 aug.

blus från ginatricot
byxor från ginatricot!

Naglarna:)

Resultatet av dom målade naglarna:

Skola imån!

Har bestämt mig för att gå till skolan imån! Är fortfarande förkyld, men det går nog bra ändån;)
Imån så har vi elevens val:D Har sång som förstaval:D Awesome:D Ska ta och måla naglarna snart! Inte gjort något med dom sedan förra söndagen:O Men nu ska det bli ändring på det!

easy come,easy go

Fortfarade krasslig! Sitter och kollar på americas top model. Skriver mer sen:
fotograf: Olivia Magnusson: länk: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
modell: jag:)
Tycker ni ska gå och kolla in hennes blogg!

Angående OOTD

Jag fick nyss en fråga där det stog såhär:
Awesome om ont i halsen:(:
skulle du inte börja att lägga ut dagens outfit??

svar: Jag ska börja så fort jag har blivit frisk! jag har tyvärr inte hunnit lägga ut några bilder än;) men det kommer så fort som möjligt!

ont i halsen:(

hej på er! Sitter här vid datan och ska snart göra lite mat! Har så sjukt ont i halsen så är hemma idag!
Hoppas man kan gå imån! Vill inte missa någonting nu! Men iallafall så ska jag börja med en sak här på bloggen!
I börjar av varje månad så kommer jag skriva om mina favoritproducter under den föregående månaden! Jag har sett jättemycket videos på youtube om just det och tycker att det är jättekul att kolla på dom!
Så, jag kommer att skriva och lägga upp bilder på dom:D

2:a:)

spelade ju final i golftävling idag, kom 2:a;) Nöjd iallafall! Jättefina priser från gina tricot!:D

grilla

hinner bara skriva ett kort inlägg för vi ska till mormor och morfar och grilla!
idag så va mamma och jag i kalmar så därför har jag inte skrivit innan. Sen imån så har jag golftävling så hinner inte skriva då heller!

Ett till hål i örat!

Idag så tog jag ett till hål i örat:D Kom hem och sa att jag funderade på att ta ett hål till, sen sa hon att vi kunde åka direkt och göra det! Och så blev det! Va jättenervös precis innan jag skulle ta! Det gjorde ganska ont precis när man tog! Men inte jätteont! Nu värker och spänner det bara;) Men det går väll över;)
bild:
dåligt bildkvalite! Jag vet!

But I'm standing on my feet

Hej:) Idag så har dagen varit väldigt seg! Mår inte alls bra just nu alltså! Får hoppas att det går över tills imån!
Idag så hade vi inga roliga lektioner heller! Så då blir allt extra segt! När jag cyklade hem från skolan så skulle det såklart regna med! Så när jag kom hem tog jag ett mellanmål och sen så satte jag mig här, där jag fortfarande sitter. Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra!

Do you have to make me feel like There's nothing left of me

Hej, skriver bara kort för jag orkar inte skriva mer! Dagen har varit sådär och nu sitter jag här och kanske ska göra matteläxan snart, skriver imån.

OOTD 23 aug

bilden är lite äldre men hade samma käder på mig idag:)

23 aug

Idag så slutade skolan vid halv 4, då åkte jag direkt hem och lagade mat(makaroner och värmde köttfärsås). Sen efter vi åt så började jag göra matteläxan men hann inte särskilt långt innan jag och mamma åkte till gymmet!
Känns i kroppen nu såhär efteråt! Får väll sen hur mycket träningsvärk jag har imån;)

Helt slut, hur ska detta gå?

Okej, ärligt talat så är jag helt slut! Vi har liksom gått 1 dag:O Så hur jag ska klara av veckan vet jag inte riktigt! Men på onsdag så är det en underbar dag för denna onsdagen så slutar vi redan vid 10 i 1:D Helt underbart!
Men nu ska jag nog ta och läsa lite!
Jag behöver hitta nya böcker att läsa så om ni vet några ,snälla skriv dom då!

Tjooo;D

Vaknade vid 5 första gången idag:O Sen så somnade jag om ett par gånger, sen kom mamma och väckte mig vid kvart i 6;) Så då hoppade jag ner i dushen! Sen så fixade jag håret och allt såntdär! Sen vid 5 i 8 så började jag cykla till skolan! Själva skoldagen va jättebra! Härligt att träffa allt folk igen:DD Skriver mer sen;)

One day!

Olivia åkte nyss hem vilket va lite trist:( Men har haft en jättebra eftermiddag:D FÖrst så tvättade vi håret och allt sånt. Sen så hoppade vi ner i badkaret! Sen så gjorde vi ansiktsmask;) Så nu är ansiktet ganska lent;)

OOTD:)

Tänkte börja köra lite med OOTD;) OOTD=outfit of the day;)
Ioch med att skolan börjar imån så kommer jag ha olika kläder på mig varje dag;)
Såhär ser jag ut idag då:

Sista dagen:(

Idag så är det sista dagen på sommarlovet:( Känns helt sjukt hur fort sommaren gick! Idag så gick jag upp klockan halv 8 för att pappa och jag skulle spela golf;) Också för att jag ska kunna somna ikväll;)
Pappa och jag gick bara 9 hål, hade 17 poäng;)

hallå där:D

hej på er:) Idag så va ju mamma och jag på gymmet på morgonen! Det gick bra! Frågan är hur mycket träningsvärk man kommer ha imån... Men iallafall så dushade vi och så när vi kom hem sen så åkte vi direkt till Kalmar! Hittade lite saker. Bland annat en höstjacka som jag verkligen behövde! Börjar ju skolan på måndag och då blir det kanske lite kallt att cykla på morgonen! sen hittade jag en till tröja! Sen ett par svarta jeans som jag va jätteglad över:D
Imån så ska jag njuta av sista dagen på sommarlovet! På kvällen så ska jag och Olivia ha en liten spa-kväll:D
Ska bli jätteskönt! Men jag har typ världens största problem känns det som! Jag vet inte vad jag ska ha på mig på måndag när vi börjar skolan! Tror Olivia får hjälpa mig lite imån...:)

Drar till gymmet snart!

Ska bara skriva ett kort inlägg. Åker till gymmet snart så kommer nog inte hinna skriva förens ikväll för jag ska till Kalmar nästan dirket efter;)

Gymmet imån!

Japp, imorgon på morgonen så åker mamma och jag till gymmet för första gången! Ska bli riktigt härligt!
Ikväll så har mamma och jag suttit och kollat på Avatar! Grymt bra film! Hört att det ska komma en 2:D
Imån efter gymmet så åker vi hem och dushar snabbt och sen åker vi till kalmar! Vet inte riktigt hur länge jag kommer vara i Kalmar eller när jag hinner skriva!

Städat!

Okej, har typ städat hela dagen och det ända jag har städat hitills är min garderob! Det tog ett tag kan man säga!
Regnat hela dagen här och varit jättemörkt ute! Men nu ska jag fortsätta med resten av rummet;)
Hejsvejs!

Whip my hair

Godmorgon! Sov väldigt länge idag! Vilket inte va så jättebra för jag kommer inte kunna somna ikväll då:(
Men idag så ska jag väll städa mitt rum ordentligt! Det är ganska stökigt överallt! Får väll se vad som händer sen;)

Gonatt:)

Ville bra säga gonatt till er:) Så:
gonatt!

Super Bass

Hej:D Sitter och lyssnar på Super bass med Nicki Minaj:) Jättebra låt enligt mig:D
Men idag så har jag varit på golfträning! körde bukerslag! Behövdes verkligen! Så det va jättebra!
Sen så stack hela familjen till M:et:) Så vi åt där, testade även deras glass ballerina kladdkaka. Det va helt okej!
Så nu är mamma och pappa och handlar:)

Have you ever been so sad you can hardly stand

Hellu:) Idag så har jag inte gjort någonting. Vilar upp mig inför skolan som börjar på måndag:( Men det ska bli lite kul också;) Jag hoppade in i dushen för ett tag sen, det är typ det ända jag gjort idag! Jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle kolla på film men visste inte vilken jag skulle kolla på, det blev Sex and the city 2;) riktigt bra tjejfilm!
Så nu blir det snart att lägga sig i sängen och läsa lite. Måste ju komma in i dom vanliga rutinerna;)

Like a skyscraper

Hej på er! Idag så väkte först mamma mig när hon åkte till jobbet. Men så trött som jag va då så sommnade jag ju om! Så jag väcktes av att mamma ringde och kollade om jag va vaken... Kändes ju lite sådär. Men jag skulle ha spelat golf med en kompis så jag gick och gjorde mig i ordning och det. Sen när vi ska åka till golfbanan så ringer telefonen. Då har hon som jag skulle spelat med blivit sjuk:( Så det blev ingen golf. Så istället så sitter jag här med en popcorn-skål och cola och ska sätta på en film:D Frågan är bara vilken?

Shopping med Olivia:D

Idag så har jag och Olivia varit och shoppat lite i Kalmar! Hittade en jättesnygg trörja på gina men köpte den inte. Men jag hittade 2 par öronhänge som jag köpte:D Sen så köpte jag en sak på glitter där man fick köpa en påse med smycken värda upp till 500 kr för 49 kronor! Så man visste ju inte vad som va i påsen! Men ialllafall så fick jag ganska fina saker i min enligt mig! Jag fick 2 par öronhängen och 4 halsband! Vilket är ett jättebra pris!
Bilder på öronhängerna som jag köpte:

15 aug.

Hej på er:) Igår så orkade jag inte skriva när jag kom hem, va jättetrött och hade ont överallt! I scandia gick det inte så bra, kom inte vidare:( Men va rätt nöjd ändån för jag spelade ganska bra ändån;) Men det blir att ladda inför nästa år nu!:D Idag har jag inga planer på vad jag ska göra, ska bara vara hemma tror jag. Börjar ju skolan om en vecka:( men det ska ändå bli skönt att allt blir som vanligt igen:) Ska försöka att blogga mycket även när skolan börjar! Lite bilder från Nyköping:

Rix Fm<3

Igår så va det ju Rix fm, så jag hann tyvärr inte skriva något då:( men iallafall, jag och olivia tog tåget in som typ alla andra också gjorde! Sen så stack vi till Mc och tog varsin glass, eller hon tog glass och jag tog milkshake!<3
Sen gick vi runt på stan utan att köpa någonting i flera timmar! Va inne i kalmar från 1 till typ halv 10;)
Men sen så gick vi mot scenen där vi mötte vi massa roligt folk! hamnade väldigt långt fram vilket vi hoppades på:D
Så tack alla som gjorde det till en jättebra kväll/dag! Även tack Olivia!<3
Idag så vaknade jag upp med huvudvärk och väldigt ont i halsen. Men det blev bättre frammåt middagen!
Så nu hålller jag på och packar! Ska iväg imån och spela Scandia i Nyköpning! Så det blir att åka väldigt tidigt! Imån så är det bara inspel, sen på söndag är själva tävlingen;) Får se om jag kan ta med mig datan eller inte;)
Lite bilder från igår:

Shopping:)

Idag efter maten så åkte mamma,jag,mormor och  lillasyrran in till Kalmar för lite shopping! Hittade lite saker:)
Först så gick vi in på Stadium för att kolla på träningskläder och skor iochmed att mamma och jag ska börja träna på gym!:D Hittade skor,en T-shirt,ett linne och byxor:D Sen så hittade jag ett mugg som jag älskar inne på Lagerhause:D Sen lite saker till naglarna! Imån så kommer jag inte skriva särskilt mkt. Ska in till Kalmar igen för att det är Rix Fm:DDD Ska dit med Olivia;D Kommer bli awesome;D
En bild på min mugg:D
Det står I <3 shopping på den;D

1 till följare!

Såg just att jag hade fått 1 till följare på bloglovin!:D Tack så mycket!!

Internet slutade funka...

Förlåt för att jag inte skrev mer än jag gjorde igår, men vårt internet la av igår! Vaknade idag och kände mig inte alls friks vilket jag fortfarande inte gör.... Hoppas det går över tills imån ioch med att det är Rix FM i Kalmar på torsdag;D
Ska dit med Olivia, henne hittar nu här:http://oliviasfotoblogg.blogg.se/:) Gå till hennes blogg sen när ni kollat klart på min!
Jag har väldigt svårt att komma på vad jag ska skriva om så det skulle vara jättesnällt om ni kommenterade förslag av vad jag kan skriva om:)
Glöm inte att följa mig via bloglovin:)

Don't wanna go home

Helluw:) Sitter här och är helt färdig faktiskt! Vaknade vid 10;) Idag så kommer jag ha en hemmadag:)
Jag idag då:

Moments ago

Hej:) Nu sitter jag här och ska snart sätta mig och kolla på golfen som är på Tv:n tror jag!
Är fortfarande jättetrött sen igår och ont i hela kroppen! Kollade ju på film förut men sa aldrig vilken jag kollade på.
Jag kollade iallfall på Sex and the city:) Imån så vet jag inte riktigt vad som kommer hända;)

Filmtime:)

Nu så ska jag sätta mig med min stora skål popcorn och mitt glas mjölk och kolla på en film!
Skriver mer senare!

Hemma från KM:)

Spelade ju KM idag, själv så tycker jag att jag spelade bra, men det räckte tyvärr inte;)
Så aaa.... Men iallafall så har jag gått i ca 11 timmar idag, så snacka om ont i fötterna nu alltså!
Så imån så kommer jag knappast att komma upp ur sängen känns det som nu!
Har som tur väll är inga planer för imån;)

Km imån:)

Okej, det kommer bli VÄLDIGT dålig uppdatering imån på bloggen alltså! Jag ska spela KM imån, så jag åker vid typ 7 och kommer hem 7 eller nått;) Så kommer inte vara inne någonting! Men ni får veta hur det gått efteråt när jag kommer hem!
Idag när jag vaknade va det sool:D Så jag gick ut och solade en stund(typ 10 minuter). Sen så kom Olivia:D
Tack för en jättebra dag!<3 Sen när hon åkte hem så kom mormor och morfar:) Så vi har grillat och lite så ikväll:)
Här kommer 1 bild ifrån danmarks-resan:)

1:a plats!

Idag så spelade jag ju tävling, som jag VANN på 42 poäng:D Riktigt nöjd är jag! Men herregud va varmt det va att spela, trodde jag skulle dö! Men det gjorde jag inte;D För jag skulle inte sitta här annars.....
Jag kom hem vid typ 4 och då bar det DIREKT av till golfträning. Och jag som redan va jättetrött.
Men jag släpade mig ut dit iallafall och tränade. När jag kom hem så gjorde mamma och pappa iordning varma mackor till kvällsmart! Gott! Sen så har jag dushat och lite så ikväll nu:) Får väll se vad jag hittar på nu:)

Golftävling

Okej, jag nu är det så att jag har golftävling imån så kommer inte hinna skriva på förmiddagen:)
Jag åker vid ca 7 och är hemma typ 4 eller nått, så ni får veta hur det har gått då!
Känner mig riktigt taggad!
Ska nog krypa ner i sängen och läsa lite kanske? Eller en tidning... Aja, iallfall gonatt!:D

Soool:D

Idag när jag vaknade så tittade solen fram och jag kastade i mig frukosten och hoppade upp på studsmattan och la mig där ett tag. Sen så satte jag mig och kollade på tv:n. Nu så ska jag och pappa snart gå bort till cykel-affären och laga våra cyklar;)

Trött så trött.....

Okej, jag hoppade inte i säng förut, men nu är det dags, gonatt!
Glöm inte att följa mig genom Blogloving:D

Danmark!

Så, vaknade typ vid 5 idag, sovit riktigt dåligt inatt! Så det blev bara några timmars sömn... Men iallafall så gick jag lydigt upp när mamma sa till mig och gjorde mig iording så fort som möjligt. Sen så gick bilen vid ca halv 7 tror jag den va;) Så vi va framme vid Helsingborg vid typ 10 eller nått, sen tog vi färjan över till Danmark! Riktigt härligt va det att stå nästan längst fram i båten i blåsten:) Sen så gick vi på stan i helsingör(stavning) hela förmiddagen, sen åt vi, sen gick vi en liten runda till. Efter det så gick vi till tågstationen som även va stället där man gick på färjan.
När vi kom till Helsingborg igen så gick vi in på Mc och köpte varsin Milkchake! Gottgott:D Sen så bar det av hemmåt!
Så ikväll så har jag suttit och kollat på One tree hill hela kvällen, så nu blir det väll snart att krypa ner i sängen kanske och ta igen några timmars sömn?;)

sova:)

Ska nog lägga mig och sova nu i och med att jag ska upp så tidigt imån, så det blir en bild nu;)
Gonatt!

Just the way you are:)

Vaknade vid typ halv 11 eller nått idag, och gick ner och åt lite frukost:) Efter det så gjorde jag mig i ordning och städade rummet lite, sen kom Olivia:D Vi har bakat,soolat,kollat på film, solat ännu mer och snackat:D
Urhärlig dag! Tack Olivia!<3 Imån så blir det väldigt låg uppdatering, ska nämligen till Danmark över dan.
Åker vid typ 6 så hinner inte äns sätta igång datan ens;) Får se om jag hinner skriva när jag kommer hem:D