Sjukt mycket läxor!

såhär mycket läxor och prov har vi just nu, så det är sjukt jobbigt.
Men skolan kommer föra bloggen, tyvärr. SKriver mer senare.

This time I will make it!

Hej på er! Sitter nu och skriver och ska snart kolla på House. Har inte hunnit blogga idag för jag har inte varit hemma. Skolan va bra men vi hade sjukt tråkiga lektioner. Sen så bar det av till Emma för att fixa uppvärmingen.
Nelly kom också, så det blev en eftermiddag med mycket skratt! Men nu ska jag gå, seeya;D

Someone like you<3

Hallojsan, sitter och lyssnar på musik just nu, är uttråkad:(( När vi skulle äta kvällsmat så åt vi uppe och kollade samtidigt på One tree hill<3 Imån så blir det skola, efter det så blir det att va med Emma, vi ska ha en uppvärmning på idrotten på fredag så vi ska öva på den:)

Gotta be you

Hejdär bakom skärmen. Är så sjukt trött idag. Kunde inte sova pågrund utav vädret. Sen vaknade jag onödigt tidigt.
Så skolan idag va sjukt seg. Vi va i simhallen med klassen på idrotten. På no:n så labbade vi. Inte mycket mer att berätta;)

You got my heartbeat running away

Hemma från julskyltningen. Va ingenting att ha! Sjukt dåligt väder va det med, blåsigt och regnit! Så vill inte äns tänka på hurdant väder dom har nere i Skåne! Nu ska jag iallafall sätta mig och plugga på mitt so-prov som är tills på torsdag! Önska mig lycka till:)

shopping26nov2011


Marvins room

Idag så va jag ju i kyrkan, 1 advent så vi skulle bära in ett ljus var. Efter det så va det fika. Så kom hem nyss.
Senare idag så blir det julskyltning med Olivia:D bilder på shoppingen kommer snart!

The one that got away

Hemma från Kalmar nu. Hittade lite saker, men bilder kommer imån för det finns inget bra ljus nu:)
Det blev inte bara Kalmar utan också en runda till Öland för att kolla på innebandy. Så kom hem runt 8.
Hoppas ni haft en bra lördag:)

It girl

Hej, vaknade ganska tidigt idag, men det va bara bra i och med att jag ska in till kalmar med Lovisa:D
SKriver mer när jag kommer hem och då kommer även bilder på det jag köpt(om jag hittar något).

OOTD26nov2011


Moa Lignell<3

Kärlek till Moa ikväll! Så sjukt duktig! På andra låten som hon sjöng så började jag med gråta! Så sjukt grym! Hoppas hon vinner hela alltet!!

We found love in a hopeless place

Snart idol då:D Imån så blir det Kalmar med Lovisa! Hopppas på att hitta lite saker. Ha en bra kväll;D

I can't stop looking at you

Hallojsan:D Idag så vaknade jag och va sjukt hungrig! Så åt en ganska stor frukost enligt mig! Första lektionen hade vi idrott och då så körde vi först uppvärmning, typ springa runt i salen och göra rörelser, sen så körde vi lasergame:D Inte sån man kör med laser och allt såntdär, utan man ska träffa varandra med bollar och man släcker ner i hela salen så det blir kolsvart. Så man såg bara konturer. Sen så hade vi bild, blev klar med min logga som vi skulle göra:D Sen lunch,franska och engelska.
En bild från i somras:

It's my life, not yours!

Sitter i mitt rum med pappa som kom hem idag! I skolan så gjorde vi inget särskilt. Har sjukt mycket läxor nu+prov! Så får se hur mycket jag hinner blogga för skolan går före bloggen. Imån så är det fredag:DD Slutar vid 2 och kommer hem strax efter det!

Plugg:((

Har så sjukt mycket läxor så skriver efter jag gjort dom om jag hinner. Men skolan har varit bra och så:)

One thing

Sitter och lyssnar på One direction<3 Helt underbara är dom! Va inte i skolan idag heller. Men imån så ska jag gå har jag bestämt mig för! Så ska fixa naglarna och lite så ikväll. Imån så har vi helt okej lektioner. Vi har svenska,so,matte och hemkunskap. Men slutar inte förest typ halv4 så det är ganska långa lektioner!

Hosta vare här!

Sitter hemma idag också. Var hemma igår med! Har fått så sjukt ont i halsen och hostar hela tiden! Så är hemma idag. Så nu sitter jag och kollar på TV:n. Ska nog gå och hämta en lussekatt nu och äta den. Tyvärr så har vi ingen mjölk för den tog slut på morgonen:(

Vill ha!!

linne från ginatricot, 199 kr.
Sjukt snyggt:D

Not just you

Sitter och lyssnar på Cody Simpson's nya skiva Coast to coast Ep. Älskar Not just you!
Idag så har jag inte gjort någonting! Imån så blir det kyrkan! Kul!... Eller inte. Det är sjukt långtråkigt att sitta där i en timme och inte göra någonting! Efter det så vet jag inte vad det blir;)

Wanted you more

Vaknade nyss och är sjukt trött! Idag blir det nog bara en hemmadag. Sitter och äter frukost nu,fil med flingor och oboy;D Skriver mera sen;)

Amanda p:((

Kollat på idol ikväll, helt fel person som åkte ut!:( Men jag tror ändå att man kommer få se mer utav henne:) Eller jag hoppas iallafall:) Imån så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Godis:)


Breaking dawn

Tjo:) Har inte hunnit blogga så mycket denna veckan, har varit rikitgt mycket i skolan med nu så är det helg:DDD
Igår så va jag med världens bästa olivia och såg Breaking dawn part 1:DD Så sjukt bra film , men nu måste man vänta så länge innan man får se sista delen! Kan inte fatta att det inte kommer bli några mer filmer sen:(( Men nångång så måste det ju ta slut.

Sluta lyssna på vad andra säger! För dom säger bara saker som trycker ner dig!

Hejsan:) Idag på morgonen så va jag riktigt seg! Orkade inte göra någonting. I skolan så va jag väll lite mer pigg. Sen sista lektionen hade jag överenergi eller nått. Lämnade in mitt arbete om utvandrarna idag! Känns underbart!
Har inte så mycket mer att skriva;)

The hardest thing

Hallå där, måndag idag då. Varit sjukt seg hela dagen! Men som tur väll va så fick jag sluta vid 3 för jag stog i caffan idag! Det gick bra, lite långtråkigt ibland va det och ibland va det lite stressigt. När jag kom hem så åt jag lite, satt framför datan och sen tog jag tag i mina läxor. Mitt arbete om Utvandrarna ska vara klart imån! Och kan ni fatta det? JAG ÄR FÄRDIG MED DET:D Sjukt glad över att jag hann med allt. Va sjukt mycket, läste hela boken(525 sidor eller nått) + att man skulle göra en massa uppgifter till det! Men jag hann! Så nu ikväll så är jag fri från läxor:)

OOTD14nov2011

Tröja: ginatricot
byxor: pieces

Söndag

Hej:) sitter med mamma och kollar på TV:n, ska snart sova! Kom just på att jag ska stå i kafeterian i skolan imån!
Ska bli lite kul för man slipper ju alla lektioner, men ändå, stå där och räkna hela dagen. Men det ska nog gå bra:)
Sov sött alla som läser detta:) Glöm inte heller att följa mig på bloglovin:)

Hemma från mormor och morfar

Kom nyss hem från mormor och morfar. Har varit riktigt mysigt! Först när vi kom så åt vi lite, till efterrätt fick vi kladdkaka. Men jag va så mätt från maten så jag orkade inte hela min bit! Sen så har vi inte gjort så mycket mer. Vi har fikat lite och mest suttit och pratat allihoppa:) Imån så blir det skola, så det får bli att måla naglarna och allt sånt ikväll!:)

OOTD13nov2011

bättre bild på håret:)

Fars dag:D

Grattis till alla pappor i världen:D Iochmed att det är farsdag så ska vi iväg till mormor och morfar och äta:)
Mina kusiner kommer också:) Vi i kyrkan idag,va minestrant också! Det va faktiskt kul:D

iväg!

Nu sticker jag, seyaa;D

Om någon säger att du inte kan, bevisa att du kan!

Hej på er:) Skrev ju tidigare att jag skulle bleka slingor:D Och det blev jättebra! Tog bara överhåret för att det hade växt så mycket där! Sitter vid datan och kollar lite saker och snart ska jag börja göra mig iordning:) Ska till Nelly ikväll och Emma kommer också:D Kommer bli awesome:D Skriver mer innan jag åker;D

Nya slingor:)

Nu ska mamma och jag göra nya slingor i mitt hår! idag ska jag inte göra något särskilt men ikväll så ska jag till en kompis:D Sjukt kul ska det bli:) skriver mer senare idag.

Without you

Heej:) Sitter här med min godispåse brevid mig och kollar på lite youtube-klipp:) Dagen idag har varit riktigt bra! Vi hade idrott första lektionen och då kan man ju snacka om att jag hade lite överenergi! Haft det hela dagen! Efter skolan så gick jag och min kompis och fikade:) Riktigt mysigt va det. Köpte kladdkaka och en varm choklad med grädde på! Mumsigt:D

Robinson:)

Sitter och kollar på robinson hela familjen nu! Det är ju final idag:) Imån så blir det skola sen efter den så ska jag gå och ta en fika med en kompis:) Vet inte riktigt när jag kommer hem men någongång på eftermiddagen:)

mina naglar idag;)

färgen på nagelacket är från depend är 086

lev i nuet, glöm det som varit.

Sjuk igen:(( Mår illa och har sjukt ont i min hals! Så är hemma idag och vilar upp mig. Har kollat på EMA galan nu på morgonen och nu ska jag nog ta och sätta på step up 3! Sjukt bra film! skulle behöva göra lite läxor med men får se om jag orkar.  skriver mer senare!

new moon

sitter och kollar på new moon med syrran. har typ inget att skriva;) skolan va väll okej.

Here I go

Hej:) Sitter här och pluggar:(( Men efter provet imån så har vi inga mer läxor denna veckan:D Idag efter skolan så åkte jag till mormor och åt:) mysigt. Sen så nu ska jag nog motions-cykla eller nått och sen dusha:)
Sen efter det så blir det top model och house:D Ha en bra kväll:)

wish you were here

Hejsan på er:) Idag när jag vaknade va jag så sjukt trött! Men jag drog mig upp ur sängen ändån efter lite om och men. Gjorde mig iordning och åt frukost. Sen så åkte jag till skolan. Började veckan med slöjd. Helt okej! Håller på att sy en huvtröja med blixtlås.Resten av dagen har inte varit så jättekul. Men helt okej. Ska ha no-prov så ska ta och plugga på det lite nu och sen läsa lite i utvandrarna! Har tyvärr ingen outfit av det jag hade på mig idag. Har bytt om till mjukiskläder nu. Om ni inte har lyssnat på avril lavigne's låt wish you were here, så lyssna på den! Helt underbart! Har den i mina hörlurar nu medans jag skriver detta inlägget:)

Homework

Sitter här och håller på med en massa läxor. Vi ska ha lämnat in vårt arbete om utvandrarna den 15 och sen har vi no-prov på onsdag! Sjukt mycket att göra! 

sön6nov2011

Godmorgon på er:) Har precis ätit frukost och snart ska jag åka till kyrkan för att gå på gudstjänst. Kommer hem runt 11.20:) SKriver mer då:)

Kyrkan imån då!

Ska gå och tvätta mig och det nu. Ska ställa klockan idag med och imån så ska den bara ringa! Ska till gudstjänsten imån! Så det blir att gå upp runt 8! Skriver ett inlägg innan jag åker imån;) Då blir det även en outfit:D

Wild child

Nu ska jag sätta i en film, denna gången så får det bli wild child. Känner för en tjejfilm! Hoppas alla får en bra lördagkväll!

Drummer boy

Hello:) Sitter och lyssnar på justin's nya album. Och Lovisa dansar lite konstigt. Har lite överenergi! Ikväll blir det nog bara en hemmakväll:)

If I told you i love you, what would you say?

Hej:) Jag hade ställt min väckarklocka på halv 9 idag! Och vid klockan 9 så vaknar jag av mig själv! Den hade laddat ur under natten. Sitter och väntar på att en kompis ska komma, hon kommer närsom helst nu! Ska försöka uppdatera er någolunda bra;)

Middag hos mormor

Nu ska vi snart åka till mormor och morfar och äta, men först blir det kyrkogården! Vet inte när jag kommer hem. Så om jag inte skriver mer ikväll så kom vi hem sent;) Efter lunch(som vi åt hos mormor och morfar) så åkta pappa och jag in och kollade på en Tv till köket. Och vi hittade en! Vi kollade också på kameror. Önskar mig en i julklapp!
Men nu måste jag gå! Seyaa;D

Give your heart a break

Godmorgon på er alla. Vaknade vid halv 8 idag när jag ändå fick sova! Men jag gick inte upp förens typ halv 9!
Gick ner och hämtade frukost och lite sådär! Idag så ska jag bara ta det lugnt, sen ikväll så ska vi till kyrkogården med mormor och morfar och sen åker vi hem till dom och äter! Iochmed att vi håller på att måla i köket och hallen så går det knappt att vara på nedervåningen! Och allra minst laga mat! Så får väll se vad det blir till lunch;D

Incomplete

Tjo! Sitter här och lyssnar på musik. I högtalarna spelas just nu Conor Maynard! Sjukt grym är han! Om ni inte vet vem han är, sök bara på youtube! Idag så har jag inte gjort något alls typ! Suttit vid datan,sorterat alla mina bilder på min data och lite sånt! När mamma kom hem så åkte vi och hämtade McD;D Sen satte vi i The day after tomarow.
Sjukt bra film! Imån så blir det nog ingen stor förändring från idag!

Ge mig!!

Fick syn på domma byxorna idag och jag älskar dom!!!

Vägen är lång

Godmorgon på er, eller god förmiddag;) Det beror väll på när man vaknar. Själv vaknade jag halv 7! Hemskt va det. Men jag gick upp och klädde på mig och lite så. Kollat på tv:n ända fram tills nu. Idag blir det nog bara en hemmadag. Sen ikväll så kommer pappa och lillsyrran hem:D Skriver mer senare idag.

Nytt i garderoben!

shorst hm 199:) Hög midja!
t-shirt lindex 179:) Det är spets på hela baksidan.
har ingen bra bild på denna, har den på mig nu. Men på bilden så visas mönstret. Den är så över hela, en lite oversize tröja! Älskar att ha på mig sånna! Denna va på rean så jag gav 50 kronor! 50 kroner för en superskön tröja! tre-kvarts-ärmad;)

2nov2011

Hej på er! Vaknade vid typ halv 7 idag för att mamma skulle jobba. Men jag skulle ändå gå upp vid 7;)
Ska snart gå ner och hämta frukost och sen fixa håret och lite så;) Ska in till Kalmar med Olivia och shoppa lite hade vi tänkt! Får väll se om eller vad jag hittar! Va på lindex igår och köpte två tröjor som det kommer bilder på snart! Antingen innan jag åker(kl10.00) eller när jag kommer hem idag. Men nu ska jag gå ner och hämta frukost!