Hemmadag:)

Hello:) Idag så är jag bara hemma :) Ikväll sen så ska mamma och jag till gymmet! Ska snart ta och gå ner och värma lite mat! Sitter och kollar på Tv, men hittar inget kul att kolla på!
Är det bara jag som längtar otroligt mycket till jul?!  Kanske lite konstigt, men det är bara 1 månad kvar till första advent! Så man får väll börja skriva önskelistan snart;) Men aja, hoppas ni får en bra dag;)

Stroger!

Sitter och lyssnar på Kelly Clarkson's nya skriva stronger! Sjukt bra låtar! Har städat mitt rum idag och lite så:) Snart så kommer mormor och morfar och då ska vi fika och lite så:)

Dåligt minne...

Vaknade vid halv 10 och det första jag gör är att kolla mobilen. 5 sms och 2 missade samtal.
Sen läser jag smsen. Alla är om kyrkan. Min första tanke. NEEEEEEEJ. Jag skulle varit minnestrant idag och jag kom inte ihåg det! Har man dåligt minne eller vad.
Så nu ska jag sätta mig och äta min frukost. Hann inte bli klar till den vanliga gudstjänsten heller!


One tree hill<3

Hoppas alla har haft en bra lördag! Nu ska jag sätta mig och kolla på one tree hill sjätte säsongen!
Haregött;D

Amazing!

http://www.youtube.com/watch?v=T0mR-tVHTPc&list=LLDpVMgu0_wAR_fjMK8LbvAQ&feature=mh_lolz

Nytt nagelack;D

Köpte ett nytt nagelack och en halsduk i Kalmar:) Har ingen bild på halsduken men på nagelacket!
färgen heter romeo & joliet:)

Heartbeat

Hej på er:) Skrev aldrig nått mer inlägg igår.. Hann inte:( Vi åkte och hämtade pappa på flygplatsen! Sen så åkte vi och hämtade pizza och satte oss och åt det. Sen blev det idol! Tyckte det va rätt som åkte ut igår! Idag så ska jag mamma och lillasyrran in till Kalmar och shoppa lite! Får se om jag hittar något!

Nyklippt;)

Hemma nu från en lång dag som inte är slut än;) Bara det roliga kvar! På franskan idag så fick vi baka! Så det va hur kul som helst! Sen efter skolan så åkte jag och klippte mig! Nöjd blev jag. Bild kommer sen;)

Broken heart card

Cha;D Slutade  skolan nästan 1 och en halv timme tidigare idag! Sjukt bra va det! Vi hade hemkunskap så fick gå när vi va klara, sen började vi lektionen tidigare med för vi hade varit på någon framtidsmässa;)
Så det va bra. I eftermiddag så åkte mamma och jag och handlade.
Imån så går jag till 14.00:) Ganska bra lektioner,idrott,bild,språk och engelska!
Sen på kvällen så ska vi åka och hämta pappa på flygplatsen! Älskar flygplatsar! fast varför vet jag inte riktigt!

Are you happy now?

http://www.youtube.com/watch?v=Lq3iagZzloU&feature=feedu
sjukt bra låt!!

dålig uppdatering eller vad?

Asså förlåt för den dåliga uppdateringen! Men skolan tar så sjukt mycket tid! Hållt på med matteläxan i över 1 timme liksom! Och kom hem vid typ 5! Och sen äta och allt det! Men nu skriver jag för fullt! Skolan idag va helt okej, bara förmiddagen som förstör allting! Men sen på konfirmationen så trodde jag jag skulle somna! Sov dåligt inatt:( Men det funkade  ändån! Så när jag kom hem så åt vi och kollade på One tree hill! Kärlek till det<3 Så nu blir det kanske att cykla lite på motionscyklen sen blir det TV:n;) Imån så går jag till ca.halv 4;) Så kommer hem lite efter det. Ska försöka skriva ett inlägg då;)  Seya;D

.


Just me

Hallå där! Sitter och tittar på top model. Ska nog hoppa in i dushen snart, innan mamma får gäster.
Varit hemma idag för jag mådde inte bra! Men ska gå imån har jag bestämt mig för! Så jag har inte gjort så mycket idag! Imån så blir det skola som sagt och sen möte med konfirmationen direkt efter;)

Ställer mig i köket

Nu ska jag ställa mig i köket och baka chokladmuffins;D Så sjukt gott! Skriver mer sen;)

I wanna go

Hemma från lägret;D Haft sjukt kul! Vi gjorde massa olika saker! Idag så blir det att ta det lugnt! Orkar inte göra någonting! I veckan så blir det kanske ganska dålig uppdatering;) Skolan tar upp väldigt mycket tid! Men efter denna veckan så har vi höstlov:D Så då blir det mera bloggande;)

Konfaläger;D

Blir bara ett snabbt inlägg;D Måste fixa allt innan jag ska åka vid 6;D Ska ju på konfirmationsläger i helgen;D Kommer hem på söndag vid lunchtid ungefär;D Och det kommer inte bli något bloggande innan dess;) Men nu måste jag sticka! Ses

You say it's raining in your heart

Hallå på er;D Idag så va skolan helt okej, haft ont i huvudet hela dagen:( Men det går väll över om man sover lite;)
Ska hoppa in i dushen nu:) Sen kanske läsa lite till på engelskan;) Idag så hade vi möte med konfirmationsgruppen:D Ska ju på läger på i helgen! SÅ bloggen kommer få lida lite. Det kommer inte bli någon uppdatering på lördagen. Men kommer hem på söndagen;)

Top model

Ska sätta mig och kolla på det nu! SKa göra lite fruktsallad med:) Skriv gärna vad ni tyckte om dagens program i en kommentar:D

Tjabba;D

Helt okej dag idag! Sitter och övar på engelskaprovet som vi ska ha på fredag;) Håller tummarna för att det kommer gå bra;) Idag så har vi bara haft tråkiga lektioner. Svenska,engelska(helt okej) so och matte! Snacka om att man är slut i huvudet när man kommer hem! Sen när jag kom hem satte jag mig framför tv:n och åt lite. Sen har resten av eftermiddagen bestått av plugg och det kommer den förtsätta göra i någon timme till eller nått!

Helt slut!

Nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig och läsa! Läser en sjukt bra bok! Berättar om den sen när jag läst klart den! Idag så va jag ju i kyrkan på morgonen. Resten av dagen har varit lite av en slappdag! Mamma och jag va ute och gick en runda sen ikväll så hade jag dansträning! Sjukt kul va det! men nu ska jag dra;D See ya!

OOTD15okt2011


Tja;D

Hejdär, sitter här med ett jättebra humör:D Alla åkte just hem från släktkalaset! Varit en bra kväll! Vaknade vid 10 idag! Så det va skönt att sova ut;) Imån så blir det väll som det blir;) Ska iallafall till kyrkan på gudstjänst tror jag;) Sen kanske med mamma till gymmet och sen kanske blir det golf med pappa med;) Och sen dans efter allt det;D Får se om jag lever på måndag morgon sen;) På frdag så ska jag iväg på konfirmationsläger:D Kommer bli awesome:D Vi har seriöst världens bästa grupp;D Så jag kommer vara där från fredag till söndag så ni vet det;D

Wanna be loved

Sitter här och lyssnar på Erik Hassle! Han har så sjukt bra röst! Idag så va sista dagen på praoen! Har haft jättekul! Sen så stack jag till dansen;) Kom hem vid typ 6 så då åt jag. Sen ikväll så har jag kollat på Idol. Det är många som är grymt duktiga! Imån så ska vi ha släktkalas så det blir väll kul:) Men lovar en bra uppdatering imån;)

OOTD14okt


Torsdag

Kom hem vid 6 ungefär från praoen och då åt vi! Praoar sista dagen imån! Sen ikväll så har jag inte gjort särskilt mycket! Kollat på robinsson med familjen har jag iallafall gjort;) Imån efter praon så blir det dans;) är hemma runt 6;) Så skriver mer imån;)

Tonight

Hejdär, sitter här och är jätteförkyld! Fick gå hem idag från praoen men ska gå imån tror jag om det inte blir värre:)
Ska kolla på top Model på 3 vid 20.00 och sen efter det blir det fotboll:D
Bild från Cypern: längtar tillbaka så sjukt mycket!

Förkyld:(

Hej på er:) sitter här i mitt om-möblerade rum ,riktigt nöjd med det:) Idag så vaknade jag vill halv 9 för jag skulle till kyrkan vid 10! Fy va kallt det va då! Tog fram mina vinterskor;D Sen så va jag och pappa och handlade lite och så¨.
Lite fika blev det med. Sen så när vi komm hem satte vi oss framför TV:n och kollade på någon film som va ganska bra:) Kommer inte ihåg vad den hette;) Men iallfall, jag har prao hela denna veckan som kommer så jag kommer inte hinna skriva förens sent på kvällen;)

Remember me

Så här ser jag ut idag:)

Bowling:D

Sitter här och lyssnar på Ulrik Munther:) Så sjukt bra är han! Vid kvart i 7 sen så ska jag och bowla med några kompisar:D Sen så ska vi äta pizza:) Så det kommer bli en härligt kväll! Har inte bowlat på en evighet så vi får väll se hur det går;)

Helg:D

Sitter och kollar på fotbollen och sen blir det idol:D Förlåt att jag inte skrivit men jag har satt skolan framför bloggen denna veckan! Hade 2 prov denna veckan;) I morgon kväll så ska jag ut och äta med några kompisar, sen på söndag så drar jag nog till gymmet. Eller imån på morgonen;) Vi får se;)

California king bed

Hej:D Vaknade vid 8 idag som jag skulle så jag gick upp och dushade och så:) Sen så åkte vi till kyrkan! Vi kom hem vid 1 ungefär;D Så då åt vi spagetti och köttfärsås:)Sen i eftermiddag har jag läst lite i utvandrarna.. Läser ju den i skolan och den är så himla tråktig! Sen så nu för en stund sen kom mamma hem. Hon har varit i Göteborg hela helgen;D Så vi har ätit lite tårta och lite så;) Hon fyller ju år snart;) Fick också en present av henne! Den underbaraste koftan jag sett i hela mitt liv:D Den ser ut som den amerikanska flaggan! Och jag bara älskar den! Så nu ska jag ta och plugga lite till. Har 2 prov denna veckan så kommer sattsa mer på det än på datan.
Bilder från idag och i fredags:)

halsbandet jag köpte:)

Jag är mig själv ingen annan.

Okej, jag hann inte skriva ett inlägg igår! Kom hem vid halv 2 så gick och la mig direkt. Somnade i bilen gjorde jag också! Och det är inte likt mig! Så jag vaknade halv 11 idag! Men klev inte upp förens 11;) Sen idag så har jag inte gjort så mycket. Solat lite, varit och handlat och lite så;) Sen ikväll så har jag,pappa och lillsyrran kollat på film;)
Vi kollade på ratatouille;) Så nu ska jag hoppa i säng. Ska ju upp vid 8 imån för jag ska på gudstjänst och sen va det något föräldramöte efter det;D Så skriver mer imån! Det kommer också komma upp bilder från igår;)