The world is gonna know my name, someday.


I don't wanna hurt you

Sitter här och tråkar och väntar på olivia som ska tillbringa natten här:D Kommer bli grymt! Skolan idag gick snabbt och jag va hemma redan kvart över 1! Kommer nog inte blogga jättemycket i helgen men ska försöka få in ett par inlägg:)

Ny klocka:)


I like your face, even If you don't

Vaknade redan vid 6 idag och mamma skulle inte väcka mig förens kvart över! fast hade kunnat sova ännu längre för jag va klar redan vid 20 över 7 och skulle inte åka till skolan förens 10 över 8! Men som sagt va det skolfotografering idag som jag inte har en aning om hur det gick! Fick stanna 25 minuter längre i skolan med tack före att fotografen va som han va! Efter gymmet så stack jag till gymmet och sen ikväll har jag varit och handlat och städat huset:) Olivia ska sova här imån och det kommer bli grymt:DD

Skolfoto imån!

Vi ska ha skolfoto imån och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig!! Och inte vad jag ska göra med håret heller för den delen! Skolan idag va grymt seg och i eftermiddags så åkte mamma,syrran och jag upp till stan för att hon skulle ta hål i öronen. Men hon tog aldrig. Men jag tog ett til! Så nu har jag 3 i ett öra och 1 i det andra. 
Ska ta och fixa naglarna och så!

I can't see a way out of this

Skolan va som vanligt inte särskilt kul och efter att vi slutade stack jag iväg till gymmet:) Va så himla seg och hade glömt vattenflaska så jättelänge va jag inte där;) När jag kom hem så dushade jag och örjade laga mat. Nu ska jag gå ner och ta min chokladpudding:)

Detta är vad jag håller på med just nu...

 
älskar verkligen att göra matteläxa!!! eller?

I made mistakes,time after time


27 augusti 2012

Kom inte på någon rubrik så det får bli det tråkiga datumet! 
Skolan idag va grymt seg! Har en so-lektion som är 1 timma och 40 minuter på förmiddagen och min lärare väljer att hålla genomgångar i 1 timma och 10 minuter! Eftermiddagen gick väll hyfsat snabbt! Sen jag kom hem har jag inte gjort särskilt mycket. Solade en stund men sen började det blåsa och bli grymt kallt! Man märker att hösten är påväg! Imån efter skolan så ska jag till gymmet så skriver när jag kommer hem då:D 

OOTD27augusti2012


This is more than we can understand!

Har precis vaknat och är helt slut! Spelade km igår vilket inte gick jättebra, men hade ändå ingen chans. Kom hem vid 7 och då så åt vi lite och sen så kollade jag på Skavlan iochmed att Justin Bieber va med:D Sen så somnade jag vid kanske 11 eller nått;) Är helt slut i kroppen så idag blir det en hemmadag;D

Just in case

Va med Olivia i Kalmar idag och shoppade lite och sen kollade på bio:) Grannpatrullen va den vi såg! Skrämde livet av oss! Vad jag köpte får ni se imån kväll:D 

Favoriten just nu

 
 
älskar mitt armband som jag köpte i somras på kapphal för bara 59 kr!

Insperation

 
 
bilder från weheartit<3

Some nights

Tredje dagen i skolan avklarad: D Fick sluta redan vid 2 och sen fick jag cykla hem i ösregnet!  Hade även golfträning som gick sådär. Fick så himla ont i ryggen! Sen nu så har jag ätit lite och kollat på one tree hill och vid 8 bänkar jag mig framför tv:n och kollar på robinson och dallas:D

Sometimes I feel on top of the world, the next day on the bottom


Don't try to find love, let love come to you

Tjaa:) Andra dagen i skolan va inte mycket mer intressantare än den första! Idag va det som en helt vanlig skoldag;)  
Man känner att hjärnan inte är van att hålla igång så mycket för man blir så grymt trött fort som bara den! Höll ju på att somna när jag kom hem igår! Imån så slutar vi tidigt men mamma och jag kanske ska till gymmet efter. Ha det bra:)

Same old me

Va ju första dagen i skolan för sista året på grundskolan!  Hela förmiddagen va det bara en massa information och allt sen på eftermiddagen hade vi riktiga lektioner som va svenska,biologi och matte! Vi har matte sist på dagen både måndag och tisdag! Men slutar redan vid 13.05 på fredagar:D Vi fick även matteläxa idag! Lixsom vem ger läxa första dagen!? Imån så slutar vi 15.30 tror jag  det va;)  Hur har eran första dag varit?:)

I will never forget you...

Tjosvejs:D Bloggar bara lite snabbt medans Lovisa tvättar av sig sminket:) Va ju hos henne idag där vi kollade på film och hade det allmänt mysigt:) Sen bestämde vi oss också för att sova här så vi ska gå och lägga oss snart!  Hoppas alla haft en bra dag och om inte, kom ihåg, morgondagen blir bättre;)

we are never getting back together

Godmorgon på er:) Ska va med Lovisa idag:) Får se vad vi hittar på! Drömde om att jag spelade fotboll inatt, det va hyfsat verklig innan vi va tvugna att springa och gömma oss för någonting! Ni får ha en bra dag:)
 
 
 
 

Insperation

 
 
bilder från weheartit.com:)

I don't know you're name, but love you're smile:)

Har varit jätteduktig och städat hela rummet nu på morgonen. Gick upp vid kvart över 9 idag vilket är grymt duktigt för att vara jag;) Men måste ju vänja mig nu! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, mamma snackade om att vi skulle åka någonstans och fika med mormor och morfar:) Får väll se hur det blir:)

Make this dream the best I ever had

Gick upp halv 11 idag. Borde gått upp tidigare för att vänja mig inför skolan! Men så blev det inte... Kollade på sista harry potter- filmen på förmiddagen och solade en stund på eftermiddagen. Ikväll va jag med Olivia och kollade på en fotbollsmatch;) Det blev grymt kallt sen när jag cyklade hem;)

Shopping 14/8-2012

 
halsband - h&m -  10 kr
 
 
tröja  -  gina - 149 kr

Boys will be boys!


Va hos frisören idag...

Va och klippte mig idag och kan inte säga att jag ät jättenöjd! Dom som klipper är grymt duktiga men det blev så himla kort men jag va tvungen att klippa av det för det va så slitet.. men nu är det typ bara lite längre än axlarna:( Va i Kalmar på eftermiddagen också och köpte ett halsband och en tröja som ni får se imån:D Är fullbokad hela kvällen och enda lediga dagen är imån;) Skolan börjar ju på måndag med:( Men försöker att tänka posetivt. Det är ju sista året innan gymnasiet:) 

2 år - det är sjukt hur fort tiden igentligen går!

 
den här bilden är tagen 2 år sedan och jag kommer ihåg det så grymt väl! Känns inte som jag förendrats särskilt mycket till utseendet!;)

I live my life, and I don't care what you think.

Sitter och kollar igenom lite sidor och bloggar medans jag väntar på att Lina ska komma:) Kollade på slut-cermonin igår för OS och det va så grymt mäktigt! Blev överlycklig när One Direction kom! Somnade väll runt 2 och vaknade 10.. Kunde ha sovit lite mer;) Så kommer inte blogga jättemycket idag;) 

I just want you to be mine

Vakande och huvudvärken är nästan borta idag! Men självklart så ska jag ha ont i halsen istället! Ska ta det lugnt idag och kolla på handbollen och lite så:) har ni något tips om vad jag kan göra med bloggen eller skriva om så den blir lite roligare?:)

You might be with her, but I still had you first!

Gokväll på er! Mår inte jättebra idag heller så därför har jag inte skrivit innan:/ Har kollat på oth och oc hela dagen och sen hade vi gäster ikväll. Imån så vet jag inte riktigt vad det blir! Ska försöka blogga lite mer iallafall;)

If happy ever after did exist, I would still be holdning you like this.

Började inte min dag särskilt bra idag.. Vaknade upp med en huvudvärk som jag fick panik av i och med att den inte gick bort och har fortfarande inte gjort det, men det har blivit lite bättre iallafall. Följde med och red ändån även om jag va lite halvt sådär.. Men grymt kul va det:D Vi red ut och va väll ute i ungefär en timma! Känndes dom om det gått typ en kvart! Sen när vi kom tillbaka kelade vi lite med alla andra djur som fanns där:) Sen när vi kom hem så gick jag och la mig en stund för jag va så trött( vaknade vid halv 7) men precis när jag nästan hade somnat så va det mat:/ Men nu sitter jag här och försöker installera mitt sims:) Får väll se om det funkar och sen vid 6 blir det handboll:D KOM IGEN NU SVERIGE:DD

Letting it all go is not easy, but you need to if you wanna move on.


I wanna be forever young!

Tjohejsan! Har varit en grymt bra dag idag! Vaknade vid 10 och vid 12 så cyklade jag upp till Ica och mötte ett par kompisar där vi sedan handlade lite som vi skulle behöva till eftermiddagen. Sen vid 3 så skulle vi träffas hos en och äta innan vi skulle till Rix fm. Så där åt vi lite och sedan missade vi nästan tåget på  cuppen! Men rix fm va grymt bra! :D Har aldrig skrikit så mycket i hela mitt lov tror jag! Nu ska jag hoppa i sängen och imån blir det ridning;D

I been rooling aroud always looking down

Hallå där:D Är nu hemma från västervik där jag har spenderat lite mer än ett dygn. Igår när vi kom dit så åkte vi till Maxi och köpte lite pastasallad och sen åkte vi runt och kollade lite och satte oss och åt vid havet och sen när vi kom till lägenheten så satte vi oss och åt glass. Mådde inte särskilt bra igår och är väll inte helt återställd idag heller:/ Idag så gick vi på stan och fick med mig lite saker hem:) Bland annat ONE DIRECTION'S BOK DARE TO LIVE:DDD Fick en lite chock när jag såg den i hyllan! Så den fick jag med mig hem. Imån så är det ju rix fm i Kalmar som jag ska på med ett par kompisar;) Så det kommer bli grymt. Synd bara att det inte är sådär 
jättemånga bra artister.. men det blir säkert bra ändån!:D

The girl I used to be is not coming back


Get out, get out, get out of my head!

Hallå där, sorry för dålig uppdatering men min data har inte funkat:( Ska strax hoppa in i dushen och sen åker jag iväg och kommer hem imån kväll, vet inte hur dags men det blir nog rätt sent;) 
Spelade ju golftävling igår i regnet, ble lite sur för allting blev så blött men det gick hyfsat bra ändån;) 
Ska fixa ett tidsinställt inlägg så bloggen håller igång lite iallafall;)

Now I'm on top of the world!

hallå där, sorry att jag inte skrivit tidigare men har varit lite upptagen:) Åkte över lite spontat till Öland med familjen idag vid halv 11 eller nått och åkte lite överallt. Åkte till ett par outlettar(stavning?) där jag hittade en skolväska och en idrottsväska:D Dom får ni se imån:D Åkte norrut och kom till nått ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette och satte oss och åt på en jättemysig resturang som låg i hamnen där:) Gick även runt och kollade i alla små butiker men det va typ bara skräp;) Sen så åkte vi till borgholm och åt glass och sedan åkte vi hemmåt igen! Vi kom väll hem typ halv 8 och sen dess har jag spelat sims:) Inte spelat det på åratal:D Imån så har jag inga planer just nu;) Ha det gutt;)

Dag 4 - en trailer till en film du vill se

 LOL
 
http://www.youtube.com/watch?v=NNe_v5ARajw
 

I got what I came for

Tjoohejs:) Har inte gjort särskilt mycket idag, har tittat lite på os+oth:) Ska fota lite nu, får se vad det blir:) 
Igår så va jag ju och spelade golf med kusinen. Kan ju inte säga att det gick sådär jättebra.. Det va ju inte lite varmt! Tror det va runt 25 grader och det blåste inte jättemycket! Efter rundan så åkte vi hem till kusinerna och badade+solade lite och åt även lite pizza:) 

I wanna have someone that can look into my eyes and say"what's wrong"


I say I don't like you but you know I do.


OOTD1aug

 
tröja -  kapphal 249
högmidhade shorts - vero moda tror jag, kommer inte ihåg priset

Life begins where fear ends.

Hallå där, sitter här och väntar på att plattången ska bli varm sen ska jag fixa håret! Får ju gäster om en timma ungefär;) Mamma väckte mig idag mitt i en grymt konstig dröm! Va lite sur när jag vaknade. Men jag gick upp och åt frukost och sen så satte mig vid datan och sen spelade lite gitarr och så. Sen så va det mat och efter det så spelade jag lte wii. Sen började jag göra mig i ordning;)