Fotboll

Sitter och kollar på fotbollen. 1-1 hitills. Idag så va skolan helt okej. Efter skolan så va det ju konfirmation. Vi fick göra varsitt kors i ten:) Så det va rätt kul:) Sorry för dålig uppdatering, men har sjukt mycket läxor;)

I'm gonna live my life

Inget speciellt som har hänt denna dagen. Lovisa hängde med hem efter skolan och sen så åkte vi till stan med mamma. Köpte ett par byxor som jag kan visa imån;) Men nu ska jag sova:) Gonatt:)

OOTD27feb2012


Slut på lovet

Sitter och kollar på golfen nu och ska snart sova. Skola imån ju:( Inte gjort någonting idag. Så med detta inlägget avslutar jag min vecka:)
Har du något speciellt som händer under veckan?:)

Beautiful life


Just dance

Tjohejs:) Har precis målat naglarna och håller på att packa. Ska sova hos Nelly inatt så ska snart åka:)
Idag har jag inte gjort så mycket. Fixade prao-plats på ett dagis:) Sen har jag bara suttit vid tv:n resten av dagen:)

Shopping från den 22 feb. 2012

tröja- gina tricot
linne- h&m
nagelack- o.p.i
up front & personal

OOTD24feb2012


Min personlighet är den jag är. Attityden beror på dig.

Sitter i soffan och kollar på crazy,stupid,love. Tycker filmen är rätt smårolig. Gick upp när mamma åkte till jobbet och satte mig vid tv:n. Nu så ska mamma och jag ut och gå en sväng:) Ha det gott:)

Söt som socker


Kalmar med mammsen.

Kom nyss hem från kalmar där jag har spenderat min dag:) Hittade en tröja,linne och ett nagelack! Sen blev det lite godis med:) Ikväll blir det sporthallen igen med Lovisa:) Bild på slingorna kommer imån:)

Nya slingor:D

Sitter med nya slingor i håret och strax så ska jag skölja ut det:D Hade typ världens utväxt innan. Idag har jag inte gjort mycket alls. Mamma och jag gick ut och gick när hon kom hem. Efter det så åt vi och kollade på jakten på lycka:) Ha en bra kväll:)

21feb2012

Sitter och kollar på the O.C. Bästa serien någonsin, sen kommer dock one tree hill inte långt efter.
Vaknade när mamma åkte idag vid klockan 7 på morgonen. Idag ska jag bara vara hemma och sen när mamma kommer hem så blir det nog gymmet. Imån så blir det Kalmar med mammsen:)

Hello world.

Sitter här med Ebba och snackar om allt mellan himmel och jord. Ikväll så blir det att kolla på fotboll:D
Sportlov denna veckan:D Känns sjukt bra:D

Flowers


Turn up the mucis

Måste bara tipsa om en låt innna jag börjar skriva om min dag.
Turn up the music - Chris Brown
Jag vaknade inte förens 10 idag eller nått gick ner och åt frukost och satte mig i fotöljen och kollade på Breaking dawn med syrran. Mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår:) I eftermiddag har jag inte gjort så mycket mer än fotat och dushat. Mormor och morfar kommer till oss ikväll och äter och lite så:) Håller just nu på att måla mina naglar:) Resultat kommer sen;)

Maybe,Possibly

Sjuk idag också:( Så idag blir det att ta det lugnt. Vi har sjukt bra väder! Solen skiner och 5 grader varmt:D Så förhoppningsvis går den mesta snön bort. Nu ska jag äta;) Ha en bra fredag!

I will never say never<3

Sitter hemma och är sjuk:(( Va sjuk igår med:( Så igår låg jag framför tv:n hela dagen. Och idag har jag typ inte gjort någonting!
Asså jag har inga ideer om vad jag kan skriva om i bloggen så det skulle vara jättesnällt om ni gav mig tips;)

Vill ha<3

båda är från gina tricot

Every part of me


I'll be there for you

Idag har vatt en rätt seg dag. Gick upp typ halv 11,hämtade frukost, dushade,gjorde mig i ordning sen vid 2 så åkte vi till mormor och åt. Sen när vi kom hem så pluggade jag och nu sítter jag här. Ska nog sätta på en film eller nått och äta lite, måste fixa naglarna med;)

I miss you

Måste verkligen bli bättre på att uppdatera, har inte bloggat på typ 2 dagar! Men jag har inte gjort särskilt mycket på dom här dagarna. Idag så vaknade jag typ halv 10 men gick inte upp förens halv 11. Sen så har jag nästan bara suttit vid Tv:n hela dagen. Suttit lite vid datan med. Nu så ska jag äta pizza som pappa kommer hem med när som helst nu och sen ikväll så blir det Melodifestivalen;)

I wish you were here<3

Idag så va jag sjukt trött när jag vaknade, men tog mig upp och gick till skolan som vanligt. Efter skolan så va det konfirmation. Sen efter det så blev det gymmet med mamma. Efter det äta och sen baka,läxor och packa skridskor tills imån:) Ska plugga lite på min No snart.

Tell me that it's over.

Hallådär. Sitter och kollar på Biggest loser som går på 5. Idag så va skolan sjukt tråkig. Lovisa hängde med mig hem efter skolan och åkte hem vid typ 5 eller nått. Sen dess har jag suttit vid tv:n.

Sober- Loreen

Sitter och lyssnar på låten i rubriken! Så sjukt bra! Idag så gick skolan ganska snabbt faktiskt. När jag kom hem så åt jag och sen kollade jag på tv. Sen efter maten så pluggade jag.Vid 8 så ska jag se familjen Annorlunda:)

Saknar sommaren!


A girl's life

Söndag idag då:( Känns inte bra. Imån blir det skola som vanligt. Sen när jag kommer hem blir det plugga eller nått beror på hur mycket läxor vi har;)
Idag har jag varit minestrant i kyrkan. Det gick väll bra:) Så har vatt i kyrkan 2 gånger denna veckan i och med att jag gick i onsdags med;) Efter maten så ska jag kolla på the O.C. Är på säsong 4:)

My hearts beats for love


Fredag kväll

Sorry att jag inte bloggat på typ 2 dagar men har inte haft tid och har inte haft något att skriva om heller;) Men iallafall, idag i skolan va rätt chill! Hade bara 2 riktiga lektioner och sista lektionen så bowlade vi hela klassen:D Grymt va det! Efter skolan när mamma kom hem så åkte hon och jag till stan. Köpte ett linne som jag kan lägga in bild på imån:) Sen ikväll så har mamma,pappa och jag kollat på appolo 13. Grymt bra film! Sen så har jag kollat lite på the O.C och ätit godis :) Imån blir det hemmadag. Har gått och blivit förkyld också:( Men det går nog över!
Gonatt:)

You shoot me down, but I won't fall


Impossible

Dagen har varit helt okej:) Gick ju bara i skolan tills 14.20 och sen när jag kom hem så satte jag mig vid datan.
Sen har jag kollat lite på one tree hill och snart ska jag till olivia och sen ska vi gå på vecko-mässan i kyrkan.
Ha det bra:)

OOTD1feb.2012

linne: gina tricot
kavaj: H&m
byxor: pieces