Save you're heart for someone who cares


Conor Maynard

Har ni någonsin hört talas om Conor Maynard? Inte? 
http://www.youtube.com/watch?v=QBS0vL-H_kg&feature=plcp
 
klicka på linken och lyssna! Han släppte precis sin debutskiva som finns på sportify!:)
 

I can do it better than you

Skrev inte särskilt mycket igår, hade inte tid och hade inget att skriva om direkt..
Kollade på OS hela dagen likadant idag! Sverige tog ju sin första medalj:DD 
Ska nog sätta i en film eller nått ikväll och sen imån så ska jag va med Lina och sen på kvällen så får vi gäster:) 
Ska försöka få in ett inlägg eller 2 imån;) 

Like he's the melody and she's the background noise


One more stupid lovesong I'll be sick

Hallå där! Nu är jag tillbaka i action! Kom hem från stugan ikväll efter att ha varit där 1 vecka! Ska packa upp min väska och lite sånt nu, kanske sätta på en film eller nått;) Skriver mer imån;)

I don't know you're name, but love you're smile

Hallå där! Sitter just nu i stugan med en grymt fin utsikt! har inte kunnat blogga iochmed att jag inte har datan med mig. har inte gjort något särskilt. va inne i stan härromdagen. hittade lite saker som ni får se när jag kommer hem på söndag:) ha dett gutt!

Dag 3 - Vad ska du göra 2013.

Jag slutar nian, ska välja vilket gymnasium jag vill gå på. Jag vill umgås mycket mina kompisar, höja mina betyg och gå ut med bra betyg. Sen ska jag också gå på Justin Bieber-konsert i Köpenhamn:D Sen blir det särkert mycket mer:D

Dag 2 - Vad har du gjort idag, och hur har dagen varit.

Än så länge har jag inte gjort särskilt mycket. Vaknade vid 10 och åt frukost och sen har jag packat. Vi ska till sommarstugan ikväll. Vid 2 så ska jag spela golf med min kusin. Förhoppningsvis funkar någonting i spelet idag iallafall;) 

There you go again making me want you

Hallå där:) Igår när jag skulle sova så gick det inte särskilt bra, vill ni veta varför?! hihi, det får ni göra inom 2 veckor, hihihi:)) Idag så vaknade jag av att mamma kom in till mitt rum och frågade vilken sorts fralla jag ville ha. Men sen så kunde jag inte somna om så gick upp ändån! Kollade lite på golfen och sen så skulle syrran in på bio med en kompis och mamma och pappa skulle inte hem och sen tillbaka till biografen så dom drog med mig(inte bokstavligt dock, hängde med rätt frivilligt). Jag ville dusha innan så när jag kom ut från dushen så va det en kvart till vi skulle åka. Och på den tiden skulle jag,föna och platta håret plus sminka mig, men jag hann:D 
Medans syrran va på bio så va mamma,pappa och jag och åt glass på ben&jerrys och sen så åkte vi runt lite på Öland. Och nu sitter jag här:) Ha det bra:)

Dag 1 - en parfym jag använder:)


hihi, lista:)

Dag 1 – parfym som jag använder.
Dag 2 - Vad har du gjort idag, och hur har dagen varit.
Dag 3 - Vad ska du göra 2013.
Dag 4 – Trailer på en film som jag vill se.
Dag 5– Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon kronor.
Dag 6 – Ditt favoritklädesplagg just nu.
Dag 7 – Bloggar och hemsidor jag besöker ofta.
Dag 8 – Ett favoritminne från 2012.
Dag 9 – Bilder på ditt rum.
Dag 10 – En favoritlåt.
Dag 11 – I din väska.
Dag 12 – Dina rädslor.
Dag 13 – En gammal bild av dig.
Dag 14 – En favorit film.
Dag 15 – Varför startade du din blogg.
Dag 16 – En bild som gör dig glad.
Dag 17– Berätta vad du helst gör på helgerna.
Dag 18 – Tre plagg du ofta bär.
 
 
tänkte göra en sånhär:) 
 
Har tagit denna från: ibelieveinyou.sportlife.se

sovrums-insperations

 
 
bilder från weheartit.com

Don't dream you're life, live you're dreams

Sitter och kollar på golfen igen! Den kommer ju hålla på ända tills söndag. Men ska troligtvis spela själv imån! 
Ska snart gå ner och hämta lite ostbågar. Kommer komma upp 1 eller 2 inlägg till idag:) Vet inte när dock;)

I believe I can fly!


the open campionship

sitter och kollar på the open championship med mamma och pappa. kommer troligtvis sittahär tills det slutar 9 ikväll. kommer nog inte blogga så mycket idag. så ni får ha det så bra allihoppa:)

You're the only light I ever saw


Just me,myself and I


You didn't mean in, then why in the world would you say it?

Hallå där, sitter och gör ingenting just nu. Vädret kan ju va bättre om man säger så, regn,mulet + lite åska är vad vi har fått här idag:) Vaknade halv 12, gick upp och åt och sen så va det lunch nästan precis efter det;) Har inga planer för idag eller för resten av veckan för den delen. Det är ju golf på tv:n dom kommande dagarna så kommer väll sitta och kolla på det och lite så:) 

Regnbåge


I am all yours

Va med Olivia idag, satt och pratade på förmiddagen och sen efter maten så hängde vi med mamma och pappa in till Kalmar och fikade och gick runt och kollade lite:) Hade inga pengar så köpte inget;) 

Silence is a girl's biggest cry.

Godmorgon! Sitter och väntar på att Olivia ska komma! Har inte träffat henne på flere veckor i och med att hon har varit iväg i USA:D Så ska se henne idag. Måste måla naglarna med innan så hinner inte skriva mer nu;)

You only want me when I'm taken


I'm a mess in a dress, can't show up on time.

Godmorgon! Sov till 12 idag! Kommer snart vända på dygnet snart känner jag! Iallafall, igår så gick jag och Lovisa till Statiol och köpte glass som jag åt upp sen;) Sen satt vi vid datan och sen så skulle hon hem. Inatt så satt jag uppe vid datan till halv 3! Hade ingen koll på klockan och då går det så;) Idag så har jag inga planer alls!

Stuck in my head all day and night.

Kom precis hem från greenline. Gick ju inte särskilt bra om man säger så....
Tidigare idag så har jag inte gjort särskilt mycket. Sov till halv 12 och sen va det lunch. Så nu ska vi äta lite och sen drar jag och träffar Lovisa. Får se vad vi hittar på!:)

You need me and I don't need you

Gokväll;) Va ju på släktkalas ikväll men åkte hem redan vid 9 för mamma ville se detdär med victoriadagen;) 
Så jag har suttit här sen dess, spelat lite gitarr skrivit lite låtar och såvidare. Ska sova snart i och med att jag vaknade redan 08.20 idag! Imån så har jag inte planer för tillfället.
 
 

Shopping :)


Blev ingen golf för mig.

Mamma och dom väckte mig idag vid halv 9 för vi skulle och spela golf. Sen så ska det självklart börja ösregna. Så vi skulle vänta och se om det blev uppehåll lite senare vilket det är nu. Men jag ska inte med nu när dom andra ska spela. Känner inte för det;) Så får se vad jag hittar på idag istället!

Just run to me

Dålig uppdatering idag eller vad... Men vaknade inte förens 11! Kanske inte va så konstigt i och med att jag va uppe till 2 inatt;) Men iallafall, jag gick upp åt frukost och städade Mickes(min kanin) bur. Sen så va det lunch och efter det så blev det en tur till golfbanan trots regnet! Spelar inte särskilt bra just nu så nått måste ändras.. 
Sen så åkte vi hem och jag hade ca 1 timma på mig att göra mig iordning. Vi va på resturang pch åt ikväll. Grymt mysigt va det!Imån så fyller mina kusiners pappa år så vi ska spela golf på förmiddagen och sen ska vi hem till dom på eftermiddagen. Så vet inte när jag kommer blogga imån, men lovar att det blir minst 1 inlägg!

Loving you like crazy

Sitter och kollar på videos på youtube på massa olika saker. 
Har inte gjort särskilt mycket idag. Sov till 10 över 10 idag med! Sov till halv 11 igår! 
Har suttit vid datan och tv:n hela dagen och sen så grillade vi till kvällsmat:) Imån ska jag spela golf med pappa och syrran:) Sen ska vi ut och äta imån kväll när mamma får semester med:D 

Mer bilder från Cypern:D

 
 
 

When a good thing goes bad it's not the end of the world.

Igår så sa jag ju att jag inte hade några planer för idag men när jag vaknade så sa mamma att vi skulle till Kalmar. 
Blev lite köp idag med! Har inte hunnit ladda upp bilderna på datorn så det kommer imån;) Men nu ska jag sova och får sovmorgon imån med för pappa har semester:DD

You let me go


learn to enjoy life

Hallå där, sov till 10 idag och satte mig framför tv:n och kollade på 2012 samtidigt som jag åt frukost. Efter det har jag inte gjort särskilt mycket. Åkte in till stan en sväng när mamma kom hem och hittade lite saker. Visar er det imån! Har inga planer för imån så vi får se vad det blir:)

Nytt överkast - före och efter

 
första bilden är hur det såg ut innan och andra bilden är resultatet:)
 

Insperation

Bilderna får ni tolka hur ni vill, men här är ett par bilder som inspererar mig:)
 
 
 
bilder från weheartit.com

We are making the same mistakes again


Greenline 8/7 2012

Förlåt för upopdateringen men jag har inte varit på humör eller haft tid för att blogga! Men det ska bli bättring på det nu!   Ikväll kommer jag lägga upp lite bilder som inspererar mig till olika saker! Ska även spela greenline ikväll! Får se hur det har gått. Det har regnat sjukt mycket inatt så det kommer va sjukt blött ute på golfbanan. Men det får gå som det går;D

I miss you're blue eyes


Stand up tall


I want you back

Jag vet att jag börjar inläggen med att säga samma sak, men jag är verkligen ledsen för den dåliga uppdateringen . 
Och bättre kommer den inte bli förens helgen är över. Spelar scandia imån och är borta typ hela dagen. Sen på lördag så ska jag till Ikea och sen på söndag en till golftävling! 
Skulle vara guldvärt om ni läsare tipsade om vad jag kan skriva om, varesig det är bilder, utmaningar eller vad som helst! Till min dag då.. Vaknade när mamma väckte mig när hon åkte till jobbet gick upp och satte mig vid datan ett tag. Sen såg jag att klockan va halv 11 och tänkte att det kanske va dags för frukost! 
Sen så satt jag där till halv 2 innan jag började städa hela huset! Hade lovat mamma att jag skulle göra det. Sen nu har jag målat naglarna och lite så och nu ska jag försöka hitta motivation inför imån! 

I like the way you sound in the morning


Call girl, no phone

Hann inte skriva ett inlägg idag på morgonen innan jag åkte så förlåt för det!
Men iallafall så gick det rätt bra att spela, men jag måste spela mycket bättre för att äns ha nån chans att gå vidare;) Sen efter vi spelat klart så åkte jag till mormor och morfar(spelade med dom) och åt. Sen kom mamma och hämtade mig och då fikade vi lite. Det slutade med att vi kom hem halv 8! Glömde även att smörja mig med solkräm idag innan jag åkte och självklart ska solen skina hela dan. Så är liiiite röd om armarna;)

Oh na na what's my name?

Hallå där:) Första inlägget på dagen kommer upp klockan halv 10 på kvällen, bra jobbat bea...
Hursomhelst så väckte mamma mig vid kvart över 6. Ville hinna dusha innan hon åker till jobbet;)
Så vid halv 8 åt jag frukost och kollade på harry potter! Sen så va mamma hos tandläkarn så hon kom hem vid typ 1 och då åt vi, sen åkte vi upp till stan. Efter tandläkarn så va vi på jysk och jag hittade ett par ljuslycktor till mitt rum:) Bilder kommer imån:) Ska spela golftävling i helgen så jag ska spela in imån. 
Men ska försöka hinna göra ett inlägg innan jag åker;)

We could be starving, we could be broke.

Godmidag på er:) Vaknade vid halv 11 idag och det känns som att jag har drömt hela natten. Och drömmen va ju inte lite konstig... Men nu sitter jag här och vi ska snart äta och sen så ska jag spela greenline i eftermiddag;) 
Hoppas det går bra i år, kom 2 för några år sedan och sen dess har jag inte spelat;)