Stockholm här kommer jag!

Sitter och har precis packat klart allting jag behöver! Imån drar jag och ett par tjejer till stockholm:D Kommer bli grymt! Har fixat ett par tidsinställda inlägg till er. Kommer hem lördag kväll men vet inte om jag hinner blogga då! Men vi hörs såsmåning om! Ha det gött!

I'm in love with you, and all you're little things.

Hallå där! Har haft en underbart rolig kväll med massa skratt och härliga personer! Ätit tacos och kollat på film. En del prat blev det också! Nu ska jag ta och sova lite för att orka med morgondagen som jag inte riktigt vet hur den blir ännu. 

Ingen blogginsperation...:(

Har inte bloggat jättemycket på sistonde och det är för att jag inte har så mycket blogg-insperation:(
Vill gärna ha ideer om vad man kan blogga om och det kan va allt möjligt! Några förslag?:)

You can be the best, you can be the greatest!


Övernattning hos mormor och morfar:)

Sitter just nu vid mormors och morfars data som har ett väldigt konstigt tagentbord! Haha. Kommer spendera idag och en del av imorgon hos dom medans mamma och pappa är bortresta! Har äntligen höstlov med! Känns helt underbart! Ska inte göra jättemycket men en tripp till Stockholm ska det bli! Vi är ett gäng tjejer som åker på torsdag och då räknar vi med shoppning och underhållning! Vi ska på genrepet till X-factor! Skulle gått på själva programet men såklart så skulle biljetterna sälja slut hur fort som helst! One direction kommer ju då... Men annars har jag inte mycket planerat. Ska hinna med ett par turer till gymmet med! 
Vad ska ni göra på ert höstlov?:)

Min eftermiddag

 
När jag kom hem så fikade jag mamma och Klara lite och mötte sedan upp Olivia för en liten fotografering. Har sen dess suttit vid datan och lite så. Ska nu gå ner och hjälpa mamma med middagen och ikväll blir det X-factor:)

Första snön

Vaknade idag och det första jag ser när jag kollar ut genom fönstret är snö! Och självklart så var det minusgrader ute och snön hade frusit till is! Nu sitter jag i skolan och har franska och nästa lektion har vi so-prov! Sen efter lunch har vi vara idrott och sen får jag höstlov!!:D efter skolan så ska jag och Lovisa åka och fixa praoplats! Önska oss lycka till:)

När har ni höstlov?:)


So-prov i morgon

Sitter och pluggar sista gången på so:n som vi har prov på i morgon! Kan rätt mycket men man vet aldrig hur det går! Ska även hinna med att träna lite idag hade jag tänkt! Får väll se hur det blir med det!


Dagens outfit 24/10 2012


Just because we doesn't talk, doesn't mean i don't think about you every day.

Känner att jag har bloggat riktigt dåligt senaste tiden! Men har så mycket i skolan just nu! Men nästa vecka kan jag lova att det blir bättre! Vi har nämligen höstlov då:D men nu ska jag kolla på Grey s'anatomy på 5:)


I am reaching for something that is already gone.


I'm always a second choise

Hallå där. Va så himla trött idag när jag vaknade och låg och halvsov i 40 minuter. Skolan va lika seg som vanligt! På vägen hem från skolan skulle jag pumpa min cykel för jag hade typ ingen luft. Sen när vi ska försöka så går det inte att få in luften! Så får gå in och säga till dom som jobbade där och när han gjorde det gick det på några sekunder! Skrattade lite åt mig själv när han va klar! Bakade även lite när jag kom hem! Chockladbollar fick det bli! Så till kvällsmat blev det mackor och fil+chockladbollar tillsammans med OTH! 

Höst-insperation


Day 7 - Jewellery

 

Believe you can and you're halfway there.

Förlåt för dåligt bloggande på sista tiden! Har haft mycket i skolan med en massa prov och sånt. Har ett prov veckan som kommer med! Sen är det höstlov! Idag ska jag inte göra särskilt mycket mer än att plugga, slinga håret ,fixa ögonbrynen och såntdär man brukar göra en söndag!

Bästa på länge

 

Troublemaker

Vaknade vid kvart i 6 idag och kunde inte somna om! I skolan så hade vi engelska-prov. Det gick väll sådär. Har iallafall hunnit med en del i eftermiddag. Va och handlade med pappa och städat rummet! Nu sitter jag här och väntar på Olivia som ska tillbringa kvällen här! Kommer bli toppen! 

I hate to admit it, but I will always miss you


There is so many things I want you to know.

 Hej på er! Hoppas alla haft en bra dag! Jag hade sagt till mamma igårkväll att väcka mig vid 6. Men jag somnade inte förens halv 1 eller något så orkade inte gå upp så somnade om och då väcker hon mig vid halv 7 istället som vanligt. Skolan idag va så sjukt seg! Gjorde mitt NO-prov idag med som gick bättre än vad jag trodde! När jag kom hem så åt jag lite och har pluggat hela förmiddagen på engelska-provet som är imån! Slutar redan vid 1 i morgon, vilket är välbehövligt. Nu ska jag ta och hoppa in i dushen och sen sova!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If happy ever after did exict, I would still be holdning you like this.


Matte kan vara roligt, om man håller på såhär


A day without you, impossible.

Är sjukt seg idag! Vaknade 20 minuter senare än vad jag ska för jag hade ställt klockan lite fel. Så fick skynda mig lite idag på morgonen! Skolan va helt okej förutom maten! Det luktade hemskt i hela byggnaden och det smakade inte bättre heller! Ska ta och plugga lite och äta ordentligt med mat ikväll. 

All around the world.


Happy girls are the prettiest.

Vet aldrig hur jag ska börja mina inlägg! Men nu är jag igång! Skolan idag va rätt tråkig. På idrotten så fick jag en boll på mitt öra och det blev helt rött! Mitt 3 hål som jag tog för ett tag sen håller på att läka och den träffade precis där! I eftermiddags har jag inte gjort särkskilt mycket. Ska ta och träna lite nu och ikväll blir det tv!

You complete me.

Hallå där! Vaknade idag och va så trött! Gick upp och va som ett spöke ända tills jag åt frukost! Biljetterna till x factor när One Direction kommer släpptes ju idag med. Olivia och ett par stycken försökte få tag i biljetter men lyckades inte. Till genrepet fick vi dock, men då är dom inte där. Så det var lite surt. Men nu blir det en tripp till Stockholm på höstlovet:D Skolan gick ganska snabbt för att vara en måndag. Har kollat lite på One tree hill lite ikväll och även tränat lite. Imån blir det troligtvis gymmet efter skolan med! Nu kör vi!

Kommer inte upp ur sängen!

Har legat vaken i sängen i typ en timma nu och jag kommer inte upp. Känner mig så himla slö på alla sätt och vis! Blir en hemmadag med plugg och filmer. Ska även redigera lite bilder och sånt med:) vad ska ni göra en söndag som denna?


13/10-2012

Är grymt dålig på att komma på rubriker! Så det får bli datumet! Va ju på gymnasiemässan idag och är rätt säker på vad jag ska välja nu. Va på 3 olika skolor och en av dom verkade verkligen bra! När vi varit där åkte vi hem till mormor och morfar och åt lunch. Nu ska vi åka och hämta pizza och hyra nån film och ikväll blir det familje-tid!

If you never try, you will never know.

Godmorgon,vaknade vid 7 idag även om jag fick sova till halv 8. Ska på gymnasiemässan idag med mamma och pappa så uppdateringen idag kommer inte vara den bästa! Förhoppningsvis blir jag lite säkrare på vad jag vill gå efter idag! Vet du vad du ska gå för gymnasie eller vilket går du på?:)


To me, you're perfect


Fredag 12/10 - 2012

Är hemma från skolan sen ca en timma tillbaka och på den tiden har jag hunnit äta och lite så. Om en liten stund så ska jag ut på ett litet fotojobb med 2 kompisar:) Vad ska ni göra denna fredagen?:)

Blond eller brunett?

Har funderat på vad jag ska göra med mitt hår ett tag. Så nu får ni ta och hjälpa mig:)
Rösta på vilken som jag passar bäst i och ni gör mig en guldtjänst!

You're gonna lose it

Vaknade idag med världens knä-ont och kunde knappt gå. Så mamma fick ringa till läkarn och dit gick jag och hans sa typ att det var vätska som samlats på ett ställe. Men ska in och röntka knät om en månad eller nått. Men det va inget dirket farligt. Skolan gick hyfsat snabbt och nu ska jag sätta mig och plugga på NO-provet som är imån! Önska mig lycka till:)

The smell of autumm


It hurts that you don't even try

Ännu en dag denna veckan har paserat men man kan inte säga att den gick snabbt direkt. Hade idrott idag och självklart skulle vi va ute och springa runt i skogen när det va mindre än 10 grader varmt! När jag kom hem pluggade jag på NO-provet och bakade lite. Nu sitter jag och kollar på House på tv4 och imån är det kort-dag i skolan! 

Day 7 - Favorite


Don't count the days, make the days count.


Day 6 - something that makes you smile.

 

Hey I like you boy

Är hemma från golfbanan där jag tillbringat min dag med blandannat korvgrillning och goa människor. Somnade när jag kom hem. Nu ska jag ta och plugga lite på min NO och ikväll blir det tv med en glass i famnen. 
Bästa sättet att ladda upp inför en vecka.

Färg/Svartvitt

 
vilken gillar ni bäst?:)

Dagens naglar


Day 5 - Something you wore


I see the sun coming down

Godmorgon på alla där ute. Blev väckt vid 8 idag för att vi skulle sjunga för mamma som fyller år, Har gjort lite hemmaträning, städat och ska straxt hoppa in i dushen och sen börja göra mig i ordning för ikväll då det blir kalas.
Vad ska ni göra denna lördag?:)

X-factor

Har suttit och kollat på X-factor hela kvällen och även börjat tävla om one direction-biljetter:D 
Skulle vara så himla stort om man vann. Men tror dock inte jag har jättestor chans. 
Dock kan man ju akktid försöka. Men ska sova nu och imån fyller mamma år så då blir det kalas:D 
Ha det gutt:D

Outfit

 
skulle inte säga nej till denna outfiten! 
 
Allt utom skorna är från gina, skorna är från converse

Day 4 - a picture from yesterday


Day 3 - something you adore


Hall of fame

Vaknade idag och va typ på sämsta humöret någonsin! Inget känndes bra och jag va helt slut i kroppen. Men iochmed att jag är så förkyld så blir det så. Pallrade mig iväg till skolan(fick skjuts som tur va) och sen dess har dagen blivit bättre och bättre. Efter skolan så åkte vi och åt på MD. Nu sitter jag och håller på med min Polenuppgift som ska vara klar på fredag! Har även franska-glosor till dess. 
 
 
Har ni mycket prov och läxor nu?:)

Day 2 - breakfast


Day 1 - you


Challenge - One picture

 
 
bild från 
http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
 
 
Tänkte börja med en sånhär, får se hur länge jag håller på, förhoppningsvis hela vägen ut!

1 oktober

Kom precis på att det är den 1 oktober idag! Känns som det nyss va augusti! Men nu går man in i den riktiga höstmånaden tycker jag där man får ta på sig alla tjocktröjor och myskläder! Skolan idag va så himla seg! Kändes som att det va sista lektionen när vi igentligen hade 3 kvar... Va så himla hungrig på sista lektionen med så jag trodde jag skulle svimma! Men det släpte sen sån tur väll va! Nu sitter jag och pluggar gärnet på mitt matteprov som vi har imån! Har ni nått bra sätt att få in allt i huvudet?