matteprov



detta är vad jag gör just nu...

Wake me up

Tävlingen idag gick helt okej, kunde gått bättre men laget kom ändå 2 i serien så är rätt nöjd ändån. 
Kom hem vid halv 8 och satte mig då framför Tv:n och började kolla på ryder cup. Ska fortsätta kolla nu med. 
Imån blir det bara en härlig hemmadag som kommer bestå av plugg och städning!

28 sep 2012

hallå där, är hemma från Öland nu och ska alldeles strax sova. ska spela golftävling imån med! lycka till?:)

Skördefesten!

Hallå där, mamma väckte mig vid halv 8 idag när hon åkte till jobbet och på hela dagen har jag inte gjort särkilt mycket! Ikväll ska vi till skördefesten på Öland! Ha det gutt!

Shopping Ullared

 
 
Detta är vad jag köpte + lite kläder som jag visar en annan dag:)

Hemma från Ullared

Är äntligen hemma från Ullared efter att ha varit iväg sen halv 6 i morse. Hittade lite saker som jag visar imån eller när jag har tid! Nu ska jag snart ta och sova, känner tröttheten komma krypande...

Shoes

 
biler från weheartit.com

Just for once, I want someone to be afraid of losing me.


It's all for you

Vaknade med västa ryggsmärtan idag! Spelade innebandy igår på idrotten och tror jag strackte mig eller nått. 
Ska hoppa in i dushen snart och sen vid 2 är vi bjudna på lunch hos mormor och morfar. Sen imån så sticker jag och Olivia till Ullared:D 

OOTD25sep2012


Sometimes I miss you, sometimes I don't

Hallå där, skolan va lika seg som vanligt idag, sista lektionen va hemsk! Vi har matte sist på dagen och vi har idrott innan. När jag kom hem så åt jag lite och sen nu sitter jag här. Ska lägga upp dagens outfit med! Hann faktiskt med att ta lite bilder idag iallafall! Ikväll har jag inga planer utan ska bara vara hemma och ta det lugnt! 
Har ni några planer för kvällen?:)

I'll be you're strengt


If you love her, remember that on the bad days.

Kom hem idag vid halv 12 eller nått från konfirmationslägret. Sen så åkte jag nästan direkt till Kalmar och köpte ett par saker med familjen. Nu så sitter jag och kollar på KUWTK på E. Går bara 2 dagar denna veckan :D Vi hörs imån:D

Polen 21-23 september 2012

I onsdags så fick jag gå upp vid 04.40 för att jag skulle hinna göra mig iordning och hinna med bussen som gick från skolan 06.00. Vi kom fram till Karlskrona vid kvart i 8 eller nått och vid halv 9 eller nått fick vi gå på färjan. Vid 9 började vi åka mot Polen. Fram tills halv 4 så hade vi lektioner på båten. Blandannat så kollade vi på en film och lite sådär. Efter det så gick vi runt lite där och sen så satte vi oss och väntade på att tiden skulle gå. Va åksjuk med så resan dit och hem va inte jättekul precis... När vi kom fram så klev vi på båten och åkte till hotellet som låg ett par mil ifrån. Där sov vi och vid 08.00 nästa morgon så gick bussen. Vi åkte till Westerplatte och Stutthof och sen så åt vi. Resten av eftermiddagen så åkte vi först in till stan och sen till ett köpcenter där vi gick runt lite. Sen så bar det av till färjan igen som avgick från Polen 21.00 igår. På båten så va det disco för ungdommar så det va vi på. Sen idag på morgonen så va det frukost och sen va vi iland och satte oss ännu en gång på bussen för att åkta tillbaka till skolan. Själv tycker jag det har varit grymt kul att åka och få se alla ställerna vi varit på! 

Sov några timmar när jag kom hem med och sen hade mamma gjort vofflor. Vid halv 7 åker jag iväg och är på konfirmationsläger tills söndag! Vi hörs då!:)

Hemma från Polen

Skulle bara berätta lite snabbt att jag är nu hemma ifrån Polen! Vad vi gjorde och en massa kommer efter jag har sovit ett par timmar!

If you never try, you will never know.


Månades favoriter - september 2012


Börjar få resefeber !

Sitter här och precis packat klart allt som jag ska ha med mig till Polen! Bussen går 06.00 imån på morgonen från skolan!  Kommer fram imån kväll, på torsdag så åker vi runt lite och sen på torsdag kväll går båten hem. Så är väll hemma vid 12 på fredagen ungefär och sen vid 7 på kvällen så bär det av till Helleberga för konfirmations-läger. Jag och Olivia ska vara ledare. Sen på söndag morgon kommer pappa och hämtar mig och sen bär det av direkt till golftävling. Så kommer vara som en zombie på måndag nästa vecka! Ha det gutt sålänge!

You're hugs are my favorite.

Hallådär. Känns som att dagen gått i ett. Vaknade,gick till skolan, Lovisa hängde med hem, åkte upp till stan, äta,packa till polen och sen X-factor! Har även läxa tills imån. Man ska läsa ut boken vi läser på svenskan, Ninas resa. Någon annan som läst den. På stan så köpte jag ett par byxor, likadana som jag hade innan men dom gick sönder och sen en blus som jag visar nångång;)

I want someone that cares, someone who understands.


The only person that can tell you you can't , is you.

Har bara segat hela denhär dagen känner jag. Suttit vid datan och kollat på X-factor USA på youtube! Bestämde mig för att träna lite med så cyklade lite på motionscyklen. Nu ska jag hoppa in i duchen och sen blir det X-factor Sverige:)

Shake it out

Om ni inte har lyssnat på glee's version av shake it out, gör det! Den är så grymt bra om man lyssnar på texten! Vaknade inte förens halv 11 idag och nu sitter jag här och kollar runt lite:) Har inga planer idag, måste fixa naglarna och lite sådär:) Vad ska ni göra en söndag som denna?:)

Just nu


We'll be coming back for you one day.

Goförmiddag eller eftermiddag eller vad det nu är för er:) Själv är det förmiddag för mig och vi ska snart äta och sen blir det golftävling för min del! Ska ju spela på hemmaklubben och där får man alltid ett försprång:) När jag kommer hem ska jag gosa ner mig och läsa min tidning och äta min choklad:)

Wanties

 
allt ifrån http://www.ginatricot.com/se/sv/start :)

I don't trust people as much as I did before


Hungry hearts

Hade skoljoggen idag som gjorde att vi fick sluta mer än 1 timma senare än vad vi skulle gjort! Gick hela rundan för jag är för lat för att springa. Va väll hemma 20 över 2 eller nått och sen när mamma kom hem åkte vi och handlade, så köpte mig lite godis. Imån blir det golftävling! Men nu får alla ta och ha en bra fredagskväll;D

Dagens kvällsmat


You're smile makes me smile


Everyone seems normal until you get to know them.

Skolan idag va så hilma seg, men det är alla torsdagar! Har inga roliga lektioner förutom slöjden! När jag kom hem så åt jag lite och sen i eftermiddags så har jag inte gjort särskilt mycket, ska göra lite läxor och sånt nu! Har både franska och engelska- glosor tills imån! När mamma kommer ska vi även äta lite:)

12/9-2012

Började skolan med engelska och efter det språk. Dock så slapp jag nästan hela lektionen när jag va hos studie-vägledaren! Så har en aning större aning om vad jag ska välja! Men hade bara en lektion till efter lunch och sen stack jag hem till Olivia och hade det allmänt trevligt. Vid 5 så åkte vi ner och gick på konfirmation-möte i och med att vi ska va ledare på lägret nästa helg! Gjorde nyss matteläxan som jag inte fattade jättemycket av, men det lär man sig nog till sist! Ha det gutt!

Do you want a perfect girl? Go buy a barbie!


I'm sorry, but it's too late to apologise.


Peoples hearts is not toys.

Hallådär! Vaknade med världen förkylning idag och kunde knappt andas! Och inte är det bättre nu heller... Men skolan va helt okej iallafall förutom idrotten där vi idag skulle springa 3 km! Va så sjukt trött när jag kom imål!
När jag kom hem så hjälpte jag mamma plocka upp matkassarna och damsög hela nedervåningen. Nu ska jag ta och hoppa in i dushen.

If you lookning for forgiveness, you won't find that here.

Har aldrig gillat dagen måndag, eller söndag för den delen, man vet att det är skola och vill aldrig att helgen ska ta slut. Men skolan va ändån helt okej. Börjar bli förkyld med, va det lite idag på morgonen med och det har bara blivit värre under dan, men det är bara att bita ihopp! Nu ska jag äta lite och ikväll blir det X-faktor!

Did she love you better than I did?


Even the best fall down sometimes.

Har varit lite duktig av mig idag tycker jag, gick upp vid halv nio och åt frukost, gjort lite skolarbete för att komma ikapp i och med att jag va sjukt förra veckan och sen tränat! Hann med att se peter hanson vinna i golfen med! Nu ska jag ta och äta lite och sedan fixa mina naglar och lite så, har lite ideer om vad jag ska göra!

Sometimes you miss the memories, not the person

Va inne i Kalmar idag med familjen och skulle hitta kökslådor, men ingen hade sådana som vi skulle ha! När jag kom hem så satte jag mig och fixade lite med bloggen,fotade och gjorde en ny header. Ville ha en enkel som bara hade en bild:) Hoppas ni gillar den:) Sitter och kollar på golfen nu och hejar på:D 

OOTD8/92012


What happens when our best is not enough?

Gick till skolan idag och hade det allmänt trevligt. Typ halva klassen va inte riktigt pigg så alla gick runt där och hostade och allt! När jag kom hem så städade jag mitt rum och åkte sen och handlade med mamma och köpte mig en B&J som jag har ätit ikväll:) Ska ni göra nått kul i helgen?:)

Naglar7/92012


I go back in time and change it but I can't


I think about summer, all the beautiful times.


Sjuk

Jag ber om ursäkt för min uppdatering i veckan men har varit sjukt och inte orkat blogga. Har haft feber,hostat och varit allmänt seg! Men nu är jag på bättringvägen! Tror jag ska gå till skolan imån. Vi slutar ju redan vid 1 så det är ingen jobbig dag, Sen så vill jag göra provet med! Men nu ska jag nog fortsätta plugga!

I wanna dance with you tonight

Sitter här och chillar och har ont i halsen. Olivia och jag somnade runt 3 inatt och ställde klockan på halv 10! Sen så fortsatte vi kolla på vårt twilight-maraton som vi började på igår. Men det blev bara en film igår och en idag! 
Hon åkte hem vid 2 och sen så har jag suttit här sen dess. Försöker fixa med headern med men det går inte jättebra! Men nu ska jag hjälpa pappa att fixa mat:) Ha en bra kväll!

Don't judge when you only know half of the story.