2011

Bilder från året som gått:
tjejläger med golfen i trumenäs:)
spelat golf
åkte till Skåne
åkte till cypern:)
självklart gjorde jag mycket mer men orkar inte ladda upp fler bilder;)
Ikväll så ska jag och några kompisar fira nyår så kommer inte uppdatera förens imån(vilket blir nästa år).
Håller på att göra mig i ordning och lite så:)
Hoppas ni alla får ett bra slut på året och en bra start på det nya:D

30 dec

Tjo på er. Vaknade vid kvart över 9 men det va bara bra för jag,Nelly och Oliva skulle handla tills imån:) Vi ska ju fira nyår tillsammans. Så åkte och mötte dom vid 11. Sen i eftermiddag så har jag städat,suttit vid datan och lite så:)Ikväll blir det att vara hemma med familjen och äta lite gott:)

S.O.S

Va ju på mellandagsrean idag med och denna gången hittade jag faktiskt lite:D Blandannat en rosa kofta från gina,en ljusrosa lång tröja som man kan ha med bara tights,lösnaglar,en film och en foundation:) Kom hem runt 3 och har inte gjort någonting sen dess;) Skriver mer ikväll om jag orkar, är sjukt trött;)

The heart never lies

Håller på att städa mitt rum som är lite stökigt! Vaknade vid halv 12 idag! Så det blev rätt sen frukost;) Åkte hem från Lovisa vid 4 ungefär. När jag kom hem åt jag, sen dess har jag inte gjort särskilt mycket. Ska hoppa in i dushen alldeles strax. Imån så ska jag till Kalmar med mamma,mormor och kanske Lovisa:) Får se om jag hittar något då!

Just a smile can change a person's life

Hellu:) Sitter och lyssnar på musik och ska snart packa, ska sova hos Lovisa inatt och innan det blir det att kolla fotboll:) Idag så va jag ju i Kalmar men hittade ingenting! Allt som jag ville ha fanns inte! Men det gjorde inte så mycket, för det blev ju billigt;) Men nu ska jag packa:)
Har ingen bild som jag kan visa på min outfit idag för jag hittar inte rätt sladd till kameran;)

Mellandagsrea imån!

blir bara ett snabbt inlägg nu. Har inte gjort särskilt mycket idag och imån så blir det Kalmar med Oliva och Nelly:D

You are everything I need

hej, sorry att jag inte bloggade igår men hann inte! Vaknade rätt sent och sen så skulle vi till mormor och morfar för att fira med kusinerna med:) Fick en parfym och en pyjamas igår! Sjukt bra saker, men nu är denna jul över:(( Rätt tråkigt. Men nu får man se fram till nyår som det inte är så många dagar kvar till nu:D Ska fira med ett par kompisar:) Idag har jag inte gjort alls mycket. Mamma,pappa och jag fick en julklapp från halebop, en kod som gav 50 kr att handla för på cdon.com:) Så vi har hyrt ett par filmer som vi ska kolla på i eftermiddag/kväll:) Skriver mer sen:)

Christmas eve

Tjenixen:D Är sjukt glad, för jag har fått en kamera:DD Fick lite andra saker med, men det va den största:D Önskat mig en kamera jättelänge! Det ända jag har gjort idag är typ ätit! Man äter hela tiden! Sitter och inte gör så mycket just nu, ska till kyrkan vid 23.00:) Skriver mer imån:)

All I want for christmas is you!

Kan inte fatta att det är JULAFTON IDAG:D Mamma väckte mig vid kvart över 8 men det får man väll ta:) Vi gick upp och åt frukost och sen så satte vi oss i soffan. Smakade lite på godiset som låg där, det va väldigt gott;) Iallafall så kommer snart farmor och farfar och efter det så kommer mormor och morfar:) Sen så blir det julbord,kalle anka,fika, julklappar, paketleken och sen vid 11 ikväll så blir det kyrkan;) Ha en grymt bra julafton!

23 dec

Kan inte fatta att det är julafton imån! Har inte hunnit blogga förens idag:) Vaknade inte förens halv 10! Sen så städade jag mitt rum och sen åt vi. Sen så åkte mamma,pappa och jag till stan;) Skulle köpa dom sista julklapparna;) Ikväll så har vi varit hos mormor och morfar. Morfar fyller år idag så vi firade honom. Så kom hem nyss. Imån så vet jag inte hur ofta jag kommer hinna blogga. Ska försöka att uppdatera iallafall någongång under dagen, mer kan jag inte lova!
köpte denna jättefina tröjan idag på lindex för 199:)

Till the world ends

JUUULLOOOV:DDD Snacka om att man är glad idag alltså! Vi hade en spökbollstunering på skolan idag där alla klasser va med:D Och gissa vad, VI VANN:DD Fatta känslan! Sen så hade dom någon sak där rektorn hållde tal om mössor och sen va det några som sjöng. Sen så kollade vi lite på Never say Never med Justin men vi hann inte se klart den:( Sen så städade vi våra skåp som vi också skulle byta. Så fick underskåp :((( Ikväll blir det en hemmakväll med familjen:)
bild sen i sommras:)

Top model 16

Sitter och kollar på top model 16! Tycker att det är sjukt kul! Nu är det bara 3 stycker kvar! Och jag hejar mest på Hannah! Imån så blir det skolan och inte så jobbig dag. På sista lektionen så ska vi kolla på fotboll hela skolan som spelas av lärarna och några av eleverna! Så det ska bli rätt kul att se på:) Efter det så blir det konfirmation och även sista gången innan jul och nyår(tror jag!) :)

vill ha!

tröja: bikbok 299:)

18 december

Vaknade vid kvart över 9 idag och va pigg redan då! Och fattar inte hur för jag gick och la mig ganska sent igårkväll! Sen jag vaknade har jag inte gjort särskilt mycket! Mest suttit vid datan! Ska ta och städa mitt rum nu så det är klart till jul:) Idag blir det en hemmadag:)

I will live forever

Hejsan, sitter här och gör ingenting! Börjar bli rätt tråkigt! Funderar på att kolla på Mulan, men vet inte riktigt! Idag så bakade vi ju peppakakor hos mormor! Gick riktigt bra! Så nu har vi massa peppakakor! Men dom kommer nog att vara borta innan nyår! Efter vi va hos mormor så åkte vi direkt till kyrkan för att kolla på jul-konsert. Dom va sjukt bra! Hejsvejs så länge:)

Pepparkaks-bak:D

Ska åka till mormor när som helst och baka pepparkakor:D Vi brukar göra det varje år:) Vet inte riktigt hur länge det kommer ta! Ha en bra lördag:D

All this way

Tjosan:D Fredag idag:D Bara 4 dagar kvar till i skolan innan jullov:D Idag så va det inget särskilt i skolan. Gjorde mitt franska-prov.. Det får gå som det går! Efter skolan så åkte pappa,syrran och jag in till Kalmar och hämtade mamma! Men hittade ingenting. Det blev lite godis som jag sitter och äter nu:) Imån så blir det pepparkaks-bak hos mormor och sen julkonsert efter det:D Ska försöka hinna lägga in minst 2 inlägg imån:)

The perfect gift!

Hej, vill börja med att säga förlåt för att jag inte bloggat på 2 dagar! Men har haft jätteont i huvudet och har inte haft på datan nånting! Idag i skolan så åt jag julbord 2 gånger! Och jag gillar inte äns julbord! Men både till lunch och till hemkunskapen fick vi det! Annars så va det inte särskilt mycket som har hänt, eller joo, lucian va ju i tisdags!
Det gick inte lika bra som jag hade hoppats på! Men det funkade, förutom att jag fick åka hem efteråt!
Vi hade ju levande ljus framför oss och vi va ganska många! Så jag mådde jättedåligt efteråt! Så så gick det med det! Väntar just nu på att Lovisa ska komma och kollar på lite saker på datan:) Hoppas ni får en fortsatt bra dag:D
en bild sen cypern!

Lucia imån!

Okej, börjar bli sjukt nervös nu! Ska snart hoppa in i dushen och sen fixa naglarna och allt! Önska mig lycka till!

Home from school

Hejsanhoppsan! 12 dagar kvar till julafton nu då:D 8 skoldagar! Går ända till den 22:(( Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen eller nått och då åt jag lite sen har vi även pyntat granen:D Så nu ska jag ta tag i mina läxor! Har 2 prov på onsdag men inget mer! Imån så är det lucia!! Ska vara i kyrkan vid klockan 7 på morgonen!! Måste typ gå upp 5 eller nått. Men det är sånt man får ta! Ska även sjuknga solo och jag är sjukt nervös redan nu! Men det kommer nog gå bra! Skriver mer senare när jag gjort läxorna:)

Kalmar med Nelly och Emma:)

Kommit hem från Kalmar nu och har även hunnit äta! Haft en bra dag och nu är jag riktigt slut i både huvudet och kroppen! Hittade inte en nyårs-klänning som va det jag skulle ha idag:( Hittade lite öronhängen och julklapp till mamma:D När jag klev av bussen så började jag gå hemmåt sen så ser jag att en bil stannar och någon öppnar dörren. Då är det mamma och pappa och syrran:D Så slipper gå hem hela vägen! Och dom hade även köpt en ny julgran:D Så vi har satt upp den och ljusslingan men inte börjat pynta den än;)

11.23

Vaknade nyss så gick ner och hämtade frukost, så nu sitter jag här och ska äta och kolla på film:) Skriver mer senare:)
Hoppas att ni alla får en bra dag;D

Let's bring it on!

Ikväll så har jag inte gjort så jättemycket:) Kollat på idol, själv tycker jag att Amanda gjorde vinnarlåten sjukt bra!
Så jag håller nog på henne:) Imån så blir det nog gymmet och sen på kvällen så blir det att åka till Nelly och spendera kvällen där;) Sen söndag blir det Kalmar med Nelly och Emma:D Hoppas på att hitta klänningen som jag vill ha till nyår och jul;) Men nu ska jag kolla på Idol, skriver mer imån:)

That's my home

Sitter här och äter godis:) Är sjukt hungrig! Men det blir nog inte mat förens om mist 1 timme:( Skolan idag va inget speciellt. När pappa kom och hämtade mig så åkte vi direkt och handlade. Efter det så har jag bara lyssnat på musik och suttit vid datan;) Ikväll så blir det bara en kväll med familjen:)

OOTD8dec2011

bild på mig idag:)
Sorry att jag inte har bloggat tidigare men jag har kollat på O.C ända sen jag kom hem från skolan!
Skolan va inget särskilt:) Vi bakade julmat på hemkunskapen som vi ska äta nästa vecka;)
Bara 2 veckor kvar till jullov nu då:D

I am not going back!

Tjena:) Hoppas alla har haft en bra onsdag och jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men har varit upptagen hela dagen:) Först skolan, sista lektionen så va det kör! Det va sista övningen innan lucian som vi ska gå på tisdag! Måste vara i kyrkan klockan 7 på morgonen:OO Och då ska man vara färdig med. Sen efter skolan så va det konfirmation.
Men fick gå lite tidigare för mamma skulle hämta mig, va ju duktig och tappade bort mina nycklar idag på morgonen. Men jag har hittat dom nu:) Men iallafall, så vi åkte hem och hämtade syrran och åkte till Mc och åt:) Efter det så åkte vi till Madesjö kyrka för det va en julkonsert där. Grymt duktiga va alla som uppträdde:D Sen när jag kom hem va det läxor som gällde. Men nu får ni ju ett inlägg;)
Outfit idag:

6 december

Hallojsan. Sitter och kollar på House men nu är det reklam så jag hinner med att skriva ett litet inlägg.
Idag har jag inte gjort så mycket. När jag kom hem så satte jag på O.C . Det är typ det ända jag gjort idag:)
Bild på mig idag:

You don't know a thing about me

Hej på er:) Sitter här och ska snart göra lite läxor. Gjorde klart NO:n i skolan idag! På idrotten så hade jag och Emma uppvärminingen. Det va rätt kul:D Alla va jätteduktiga! Det hände inte så mycket mer! När jag kom hem så gjorde jag varm choklad och satte mig vid datan:) Imån är det tisdag. Grymt tråkiga lektioner! Ha det gött:D

OOTD5dec2011


2 advent

Ska snart gå och lägga mig och läsa lite, är sjukt trött även att jag sov så länge idag! Men imån så blir det att gå upp tidigt i och med att det är skola imån.Inget särskilt som händer. Kanske åker till gymmet efter, beror på om jag orkar eller inte;) Idag så har jag inte gjort så mycket. Mest suttit vid datan och så. Hoppas ni har det bra;)
kram Bea:)

Outfit från igår:)

Hittade sladden idag så nu kan jag lägga upp bilder igen:D Detta är vad jag hade på mig igår:
tröja från lindex. Det är spets på hela ryggen:)
byxor pieces
Hade en bra kväll igår, kom hem runt 11:) Idag så vaknade jag vid typ 10,gick ner och hämtade frukost och så och började göra läxan i kemin. Ska fortsätta med den nu:)

Tappat bort sladden:(

Har tappat bort sladden till min mobilladdare:(( Så kan inte lägga in bilder på datan:( Sorry. Men nu ska vi iallafall snart åka. Kommer hem sent ikväll så skriver inte mer efter detta inlägget idag:)
Ha en bra kväll:)

Unbroken

Tjo på er allihoppa där ute som läser detta! Vaknade inte förens halv 10 idag och jag behövde verkligen den sömnen. Sen så åkte mamma och jag till gymmet och tränade. Efter det så åt vi lunch och nu sitter jag här:) Ska bort ikväll så det blir dålig uppdatering. Men lägger ut en bild på min outfit sen:)

2 december:D

Idag är det den 2 december, bara 22 dagar kvar till julafton:DD
Har kollat på idol och sånt i kväll. Moa är så grym som man kan bli! Det blir spännande att se vem som går vidare!

En bild från i sommras:

where have you been?

Sitter här och lyssnar på rihannas nya skiva:D Så gymt bra!! Snart blir det idol:D Hoppas Moa går vidare, hon är så grymt duktig! Skolan va inget speciellt! Har slappat i eftermiddag och lite så:)

1 december:D

Vaknade idag och min första tanke va att det va 24 dagar kvar till julafton:D Härlig känsla! Skolan idag va sådär.
Vi hade 2 prov idag så lite slut i huvudet är man. Hade so och hemkunskaps-prov. Men hemkunskapsprovet va praktiskt. Så det va inte så farligt. När jag kom hem så fick man en lussekatt och en kaka. Mumsigt! Sen har jag bara suttit vid datan och sådär. Ska snart fortsätta med mina läxor. Har franska tills imån. Men det va inte så jättesvårt.
Imånkväll så ska vi ha familjemys allihoppa och kolla på idol och lite så:)

OOTD1dec2011