tjejläger!

okej, detta blir bara ett snabbt litet inlägg. Imån på morgonen så åker jag på tjejläger och jag kommer hem på lördag eftermiddag/kväll. Kommer tyvärr inte ha tillgång till en dator.

Foto och städning.

Hej på er:) Sitter här och inte gör någonting! Det är fortfarande jättevarmt ute! Det har säker varit typ 33 grader idag eller något, för det går knappt att vara ute! Men iallafall, vid 1 så stack jag och mötte Natta och lite mer folk.
Sen drog vi och fotade! I solen.... Så har blivit lite brunare iallafall:D Ska väll städa och göra iordning mitt rum nu:) Har redan börjat lite men orkade inte göra allt sammtidigt, för det va ganska mycket som skulle städas.
Iallafall så kommer Natta till mig imån och då blir det väll troligtvis sol och bad:)
Poolen är nog ganska varm nu.

12.16

Vaknade vid typ 8 idag så gick upp och åt frukost och allt såntdär! Ska snart sticka och möta Natta och sen så ska vi fota! Kanske även blir att sola och bada i poolen lite!

Kalmar!

Sitter här och ska snart göra lite middag:) Det blir kyckling och pasta. Sen efter det så tar jag bussen in till Kalmar och möter mamma där och går lite på stan! Får väll se om jag hittar något! Förhoppningsvis så gör jag det;)

Believe!

Sitter här och väntar på att dom varma mackorna ska bli färdiga! Jättehungrig iochmed att jag åt middag vid halv 1 och har inte ätit något sen dess;) Så längtar efter mat nu! Idag så har jag inte gjort någonting! Bara suttit vid datan och tv:n hela dagen, men jag skyller på magont;)
Imån har jag ingen aning om vad jag ska göra heller, men det blir väll att typ städa hela husetXD
Ska göra om mitt rum också hade jag tänkt! Ta bort lite saker, sätta fram lite:)

blommor


Midsommar:)

Okej, kommit hem från stugan nu:) Dushat och lite sånt med! I torsdags så åkte vi ju till stugan! Vi kom fram typ 6 eller nått så då hann vi inte göra så mycket. Sen på fredagen så kom dom som skulle vara med oss och fira. Dom kom kl. halv 10 på morgonen så någon sovmorgon blev det inte! Vi va hemma i stugan hela fredagen och på kvällen blev det också lite poker:D Sen igår(lördag) så va vi i Mariannelund(stavning) och besökte godisfabriken och handlade även då! Sen idag så gick vi upp,åt frukost och packade. Sen åkte vi hem. Iallafall mamma och jag.
Syrran ska va hos farmor och dom. Och pappa veckopendlar. Så denna veckan kommer mamma och jag va ensamma hemma! Skönt!

Stugan.

Okej, nu så har jag packat klart alla mina väskor och min gitarr:) Ska snart åka till stugan för att fira midsommar!
Kommer hem på söndag så kommer troligtvis inte kunna blogga imån:/ Men ni får klara er;)
Ha en bra midsommar allihoppa!<3

hemma:D

Nu är jag då hemma från Kalmar! Vid 1 ungefär så åkte mormor och jag in till Modehuset i Kalmar:) 
Hittade ganska mycket som jag köpte! Iochmed att dom flesta affärerna har rea nu så bliur det inte jättedyrt heller!
Bilder kommer snartm även på min outfit idag:D

godmorgon:)

Hej på er:D Sitter här och äter min frukost som består av fil och flingor. Vaknade när mamma gick till jobbet vid sju men somnade om och sov till kvart över 9! Mormor och morfar kommer snart och sen så ska vi äta. Efter det så åker mormor och jag in till kalmar:D Måste ha lite saker till sommaren! Så får väll hoppas jag hittar vad jag söker;)

nymålade naglar!

Sitter här med nymålade tå-naglar:) Mina finger-naglar kommer jag måla på torsdag eller imån kväll:)
Ska nog tvätta av mig sminket nu och lite så och göra mig iordning för natten:D Vaknade vid halv 7 idag på morgonen, vilket inte va så kul:( Men iallafall.... Imån så kommer jag skriva på förmiddagen sen på eftermiddagen ska jag och mormor till Kalmar:D Måste shoppa lite nagelack och lite kläder:D Har sett massa fina kläder på gina, så kommer nog hem med en ganska stor påse imånXD Kommer lägga upp bilder på vad jag köpte sen när jag kommer hem:D Puss på er så länge!

mår bättre nu:)

Som det står i rubriken så mår jag mycket bättre nu:D Emmm... det blev aldrig någon film. Imån så ska kanske mormor och jag till kalmar i och med att jag mår mycket bättre nu:D Ikväll så har jag ingen aning om vad jag ska göra , men hittar väll på något:D

popcorn:D

Så , har inte gjort någonting på hela förmiddagen! Nu håller mormor på med maten och sen så ska jag mysa lite och kolla på film och äta popcorn:D

sjuk:((

Vaknade idag och det första jag fick göra va att hämta halstabletter:/ Sen så kanske jag har feber, men det får vi inte hoppas! I och med att det är midsommar i helgen så åker vi till stugan på torsdag! Kommer inte ha med mig datan dit men bilder och allt kommer på söndag kväll när jag kommer hem. Skulle igentligen behövt åka in till Kalmar och shoppat innan dess men det blir nog ingenting med det nu:/ Men jag har ändå lite kläder som jag kan använda:) Sitter just nu och gör ingenting förutom att sitta vid datan.

träning:/

Okej, nu så sitter jag här och hämtar andan! Nyss kört ett hårdpass med min kropp på motionscyklen och lite annat! Känner mig väldigt urladdad! Så jag ska hoppa in i dushen och sen fixa mina naglar och lite så:)
Idag så va jag med Olivia:D På förmiddagen så fotade vi mig, sen så åt vi, sen så satt vi mest och pratade! Lite glass blev det också:D Imån har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, med tror bara jag ska vara hemma och ta det lugnt!

lördag:)

Idag så vaknade jag vid halv 12 vilket jag inte va så jätteglad över i och med mat-tiderna:/ Men det fick funka. Efter maten så hoppade jag in i dushen och sen på eftermiddagen gjorde jag ingenting. Sen så gick jag ut och körde lite fotboll med syrran:) Sen åt vi. Sen blev vi så godissugna så då åkte vi till Kvantum. När vi kom hem så satte jag,mamma och syrran på ett avsnitt av One tree hill<3 Är besatt av serien! Och nu sitter jag här och äter godis och hostar:/ Imån så kommer jag skriva på kvällen för jag ska spela golftävling imån så kommer va hemma till 7:)

SOMMARLOV:DDDDD

ÄNTLIGEN SOMMARLOV:D Och solot gick jättebra:D Så nu ska jag varva ner, sen blir det troligtvis golfträning eller nått, sen spenderas kvällen med Natta:DDD Sen imån så ska vi till Västervik:D Så det blir kulkul:D
En bild på mig idag:
linnet är från kapphal
shortsen från lindex
och så skorna från skokällan
Armbandet kommer jag inte riktigt ihåg vart jag köpte det;)

1 dag kvar.....

Sista skoldagen i 7 är nu avklarad! Känns lite konstigt.. men ändå kul! Ikväll blir det väll att göra sig så fin som möjligr inför imån då skolavslutningen äger rum:D Ska sjunga solo i kyrkan men vilket jag hoppas går bra!
Sen efter det så åker jag väll hem och äter jordgubbar eller nått sen så spenderas kvällen med Natta:D Men kommer skriva mer imån:D

2 dagar kvar:D

SKOLAVSLUTNING OM 2 DAGAR:D Längtar!!! Idag så hade vi också projektdagar så då gjorde vi inte så mycket:)
Imån är det temadag och sen på torsdag så slutar vi! Har inget intressant att skriva så det får bli allt nu:)

Skandia Cup:D

Idag så va det ju Skandia Cup som jag skrev igår:) Jag gick ut vid 09.10 ungefär. Det gick ganska bra:) Jag vann min klass så det va jag jätteglad över:D Så gick vidare:D Kom hem typ 1 och då grillade vi:) Sen dess har jag inte gjort särsklit mycketXD Jag har kollat lite youtube-klipp och så, vatt ute lite :)
Bara 4 dagar kvar till sommarlov:D Imån och på tisdag så har vi projekt-dagar sen på onsdag är det en tema-dag. Sen torsdagen slutar vi:D

Tjejfest:D

Idag så åkte vi först till skokällan där jag hittade ett par underbara skor! Sen åkte vi till Ölands köpstad och va där i några timmar:) Sen vid halv 6 så kom tjejerna hit:D Vi åt,varit ute och gått och kollat på film:)
Kulkul;D Imån så blir det Skandia Cup klubbkval:D Måste gå upp vid halv 7 i månbitti:/ Men det blir nog bra:)
Önska mig lycka till;)

Sommarfest!

Va ju på syrrans sommarfest som jag skrev om tidigare! Det va faktiskt ganska kul:D Hela klassen läste upp dikter och sjöng, sen gick vi ut och fikade. Efter det blev det någon varriant av brännboll! När vi kom hem så tog vi fram tårtan och åt den:D Regnat större delen av eftermidaggen:/ Men jag håller mig inne! Imån så kommer släkten och firar mig:D Kulkul;D Så kommer skriva sent i morgon kväll/natt!
Hare gott!<3

14 år:D

Fyller 14 idag:D Väcktes av att familjen kom och sjöng, sen åt alla frukost uppe:) Sen så va det skolan:( Men vi håller på att göra klart allt och slänger massa saker! Så har typ ingenting kvar i mitt skåp! Bilder på vad jag fick i presenter kommer på lördag troligtvis.
Men idag utav familjen så fick jag:
Armband
örhängen
shorts
locktång
och lite mer:)
Jättebra presenter!
Ska iväg till syrrans sommmarfest nu då:( Vill hellre vara hemma! Men får väll göra det bästa av sitvationen.

hihi

Förlåt för rubriken men kom inte på någon bra! Idag så praoade jag ju med olivia:D Det va kul! Vi skulle jobbat till 2 men fick gå redan vid 12! Så vi gick och åt på mc och efter det stack vi hem till mig och satte oss framför TV:n. Men det blev så varmt så vi gick ut och solade. Iallafall jag, medans Olivia va i poolen och badade!
Fyller 14 imån:D ska fira med familjen då. Sen på fredag med släkten och på lördag med tjejerna! Sen på söndag är det golftävling vid 8, så kommer nog va ganska trött på måndagen! Men det va iallafall min dag:D

Prao:D

Sitter här och är färdig inför praoen idag:D Ska va på en djuraffär med Olivia:D Så börjar vid 10 och slutar vid 2:D
Kommer skriva mer om det när jag kommer hem!
Grannarna ringde nyss och sa att våran kanin hade rymt så det va bara att springa ner så fort som möjligt,ta på sig ett par skor och sen ut och leta! Men såg honom direkt. Sen kom problemet när jag skulle fånga in honom. Men efter 10 min så fick jag honom och satte honom i buren. Han hade vatt i uteburen och grävt sig ut! Ha en bra dag!

golf och sol

Vaknade vid halv 11 men låg kvar i sängen lite;) men jag gick upp gjorde mig i ordning och så:) Vid ca halv 4 åkte jag,mamma och pappa ut till golfbanan och spelade 9 hål. Orkade inte gå fler i och med att det är så varmt ute! Ca 23 grader i skuggan och ännu varmare i solen! Sen efter golfbanan åkte vi till mormor och morfar och hämtade lillasyrran. Fick äver varma mackor där! Så kom hem nyss och ska hoppa in i dushen nu och sen ska jag fixa naglarna och så:) Skola imån ju:/

kul...

Sorry att jag inte bloggat tidigare, men har inte orkat! Blivit sjuk igen... Har inte gjort något vettigt idag. Sitter och kollar på bilder från Cypern med familjen och mormor och morfar:) skriver mer när jag orkar!


Just the way you are♥

Hej:) Kommit hem från stan nu:) Blev lite saker handlat:D Ett läppglans,2 nagelack,ett par shorts,ett linne och lite annat:) Riktigt nöjd faktiskt! Vatt ute och fotat lite ikväll:) fick några bra bilder! Imån blir det en heldag med Olivia:D  länk:) .

Stan med mormor:)

Vaknade vid sju idag av att mamma väckte mig:/ Men jag gick iallafall upp och dushade(stavning). Sen har jag gjort mig ordning och allt. Nu väntar jag på att mormor ska komma och hämta mig och sen åker vi till stan:D
Ska försöka hitta ett par shorts och lite annat till skolavslutningen! Skriver mer när jag kommer hem:D


Sol:D

Idag så vaknade jag halv 12 och då åt jag frukost och gjorde mig i ordning och så. Efter det så gick jag ut och satte mig i solen för att bättra på solbrännan lite:D Varit sol hela dagen här! Det märks att sommaren är påväg:D
Sen åkte mamma och jag och storhandlade! Köpte en tidning som jag suttit och läst nu:) det blir allt nu:)

uppvisning:D

Idag så slutade man då lektionerna vid 1 och fick gå och hjälpa till i matsalen inför uppvisningen. Sen så satt man där i 6 timmar och gjorde ingenting! Så fatta hur långtråkigt man hade! Sen började man släppa in folk och tillslut va hela matsalen fylld med människor! Det va as-kul att uppträda:D Det gick jättebra faktiskt! Sen påvägenhem på har man ju en så snäll mamma som kör runt Mc och köper mat:D Detta va ca klockan 21.20 och hade inte ätit sedan 11;) Så va en aning hungrig och hade en aning ont i huvudet också:)
Men nu ska man hoppa ner i sängen och sova gott:D

Gonatt<3