Bara en dag kvar!

Skolan idag va tråkig, man bara gör färdigt allting! Men iallafall, imån så är det sista dagen innan lovdagarna som kommer! Imån ser min dag ut såhär:

06.30 vakna
08.30 skolan
13.00 genrep i skolan
19.00 uppvisning
ca 21.00 hemma.

Så kommer va i skolan lite mer en 12 timmar! Så kommer inte kunna blogga förens på kvällen;)
Det va ca 27 grader i skuggan jag jag kom hem vid 16.20 idag! Så poolen kommer nog värmas upp
ganska fort om det fortsätter såhär:D
30 maj 2011

Kom inte på någon bra rubrik så det blev datumetXD Idag så va det såklart skola! Men vi slutar på onsag och är lediga tills måndag nästa vecka. Sen börjar sommarlovet den 16. Idag så va skolan normal. Ganska bra lektioner idag. Bara SO:n som förstör allt! Men aa, slutade halv 4 och då följde jag med Natta hem:) Vi åt och sen stack vi ut och åkte inlains(stavning?). Sen stack jag hem och där tränade jag lite. Sen satte vi upp poolen:D Så nu är det bara att vänta på att den ska bli tillräckligt varm för att bada i. Men den är nog varm till skolavslutningen får vi hoppas på! Det är min dag:)

Dagen:)

Va hos mormor och åt middag och fikade. Sen blev det dansträning med bästa dansgruppen!
Hade sjukt kul! Så nu sitter jag här och har precis ätit kvällsmat. Förde nyss över alla bilder från mobilen i datan så kommer sätta mig och redigera dom snart:)

en bild på mig idag:) bilden är lite snuddig men aa...
tröja från New Yorker


Morsdag!

Vaknade för typ 1 och en halv timma sen men fortfarande trött! Men det blir väll att göra sig i ordning endån i och med att vi ska till mormor och fira mors dag! GRATTIS TILL ALLA MAMMOR! Sen efter det blir det dans i kväll.
Sista träningen innan uppvisning så allt måste sitta idag! Uppvisningen är på onsdag och vi har ingen träning innan dess! Skriver mer ikväll!

nattinatti!

Jaa, nu ska jag och Natta sova, orkar inte va uppe längre, så nattinatti!

Sleepover!

Sitter här med Natta vid varsen data och håller på med våra bloggar!
Hon kom typ vid halv 7 och då satte vi oss direkt vid datorerna! Sen gick vi ut med lillasyrran och körde lite fotboll och sen hoppade vi studsmatta! Så nu har båda vi väldigt bra humor kan man säga!

Barnkalas och stan

Sorry för att jag inte skrev igår men orkade inte! Så jag skriver allt idag!
Igår så hade min lillasyster barnkalas så jag och Olivia var lekledare! Det va kul men ändå lite jobbigt.
Men iallafall, Olivia dansade loss med dom:D

Idag så va mamsen och jag på stan. Jag hade hoppats på att hitta något till skolavslutningen, men så blev det inte! Men jag hittade en tröja på New York och sen blev det ett puder,borste och en mascara på Kicks!
Jaa, det är väll min dag hitills:D

sjuk:(

Sjuk idag då:( fick gå hem från skolan igår för att jag inte mådde bra. Så nu sitter jag och kollar om det finns något bra på TV, men hitills har jag inte hittat något:(  en bild från sommarn 2010!

tråkig dag

Det va skola idag som vanligt.. Snart sommarlov!! Längtar jättemycket! Men iallafall, skolan va ganska tråkig.
Fast det va körövning inför sommaravslutningen och det va kul! Asså jag kommer inte på vad jag ska skriva nu,så det får bli allt för idag!


Om mig:)

Okej, jag kankse ska berätta lite om mig som har bloggen.

Jag kallas då Bea och bor i en stad i Småland.  På min fritid är jag mycket med kompisar,håller på med musik och är ute ganska mycket. Sen spelar jag golf också! Jag älskar att sjunga och har gjort det hela livet.
Kommer inte på något mer som jag kan skriva! Så aa.

Just nu så sitter jag vid mitt skrivbord och ska snart skriva klart min svenskaläxa och sen blir det dansträning med världens bästa dansgrupp!

Här är en bild från fotograferingen med Olivia igår!

awesome dag!

Okej, för det första , välkommen till bloggen! Haft en awesome dag med olivia! Vi bakade lite, kollade på film och va ute och fotade. Nu ska jag väll sätta mig och skriva lite på svenskan som ska vara inlämmnad på måndag!
Bilder från fotograferingen kommmer troligtvis imån!

Välkommen till min nya blogg!