Be strong

Sitter här och har precis dushat och sitter med ansiktsmask som jag snart ska skölja bort:)
Efter det blir det städa rummet som inte är så jättestökit, men behöver ändå städas. Sen blir det film, vet inte vilken än bara;)

Hemma igen:)

Först, förlåt att jag inte bloggat på ett tag, men som sakt så kom jag hem nyss från stugan.
Hade ingen data med mig så kunde inte blogga. Men nu är jag hemma:D Så ska hoppa in i dushen nu och sen ikväll så vet jag inte riktigt vad det blir:) Skriver mer då:)

Åker till stugan idag.

Så, detta blir ett väldigt kort inlägg för jag måste packa och göra mig iordning. För vi ska nämligen till stugan idag och vi är där till lördag/söndag. Och jag tror inte jag kommer ha tillgång till en dator under tiden.
Så förlåt om jag inte skriver!

Ikea och golf.

Idag när jag vaknade så gick jag upp direkt... vilket inte är alls lik mig. Iallafall så gjorde jag mig iordning.
Sen så åkte hela familjen till Ikea:) Va där i några timmar. Själv handlade jag inget.
Sen så direkt när vi kom hem så åkte pappa och jag ut till golfbanan och spelade 9 hål. Gick väll sådär.
Imån så ska jag träffa Olivia en stund, sen på kvällen så kommer Ebba till mig och då kollar vi på harry potter-filmerna:D Sen får vi se när vi går på den sista! Tyvärr så är jag i stugan hela nästa vecka! Så då kan det bli väldigt dålig uppdatering bara så ni vet!  Glöm inte att följa mig via Blogloving;D

Tråkig dag..

Valnade vid 11 idag. Måste sluta med det! Hela dagen försvinner ju:O Men iallafall så skulle vi åkt till standen idag. Men vädret satte stopp för det. Så idag har jag inte gjort något särskilt. Satte mig och cyklade lite förut på motionscyklen. Herregud va sega benen va! Men det blir väll bättre:) Åt nyss kvällsmat. Det fick bli fil och flingor,vattenmelon och ett glas Oboy:D Sitter och lyssnar på musik just nu:)
Glöm inte att följa mig på blogloving!!

Filmmys:)

Kommit hem från Kalmar nu:) hunnit äta lite med. Så nu blir det att sätta på en film och mysa lite.

Kalmar.

Ska snart åka in till Kalmar med familjen så ska börja göra mig iordning nu. Måste bara hitta något att ha på mig med;) Vet inte när jag kommer hem. Hela förmidaggen har det åskat och regnat väldigt mycket, därför har jag inte kunnat skriva innan! Skriver mer när jag kommer hem:)

Uttråkad....

Just nu känner jag mig väldigt uttråkad... Har ingenting att göra. Imån så ska jag träffa Olivia:D Har inte träffat henne på jättelänge:D Så vi kanske åker in till Kalmar och lite så:) Skriver imån:)

hemma från Göteborg!

Sorry att jag inte bloggat på flera dagar , men jag va nämligen i Göteborg:D Kom hem vid 11 igår och gick och la mig direkt. Så jag hann inte blogga igår. Iallafall så vaknade jag vid halv 11 idag. Då åt jag frukost och gjorde mig i ordning. Har inte gjort särskilt mycket idag. Kanske ska åka ut till golfbanan lite senare! Men iallafall så kan jag ju berätta lite om vad jag gjorde i Göteborg:D Vi åkte då i onsdags och när vi kom checkade vi in på hotellet och stack direkt till Liseberg:D Tog bara 10 minuter att gå dit från hotellet. Kom hem från Liseberg vid typ 9 och då gick vi till hotellrummet och kollade på fotbollen. Sen på torsdagen så gick jag,syrran,pappa och morfar till Universeum! Mormor och morfar va också med på resan. Vid ca.1 började det regna så på kvällen så gick vi till resturangen som ligger i hotellet. Vi hade tänkt gå ut och äta , men det blev ingenting med det! På fredagen så gick vi till Nordstan:D
Hihi, shopping! Iallfall så hittade jag lite saker. En klänning blandannat som jag ska ha på ett brölopp som jag ska till på lördag:D Och lite annat! Skriver mer ikväll !

Tisdag:D

Sitter här med Lovisa:D  Kulkul:D Hon kom vid 12 idag och ska va hos mig i kväll:D Måste upp ganska tidigt imån(typ 6) för jag åker nämligen till Göteborg imån:DDD längtar jättemycket. Så jag kommer kanske ha med mig datan, kanske inte. Får se. Men jag ska försöka ta mycket bilder som jag lägger ut här sen:D

Måndag

Vaknade vid 11 idag... inte så jättebra. Fick inte i mig frukost förens halv 12 och då va jag väldigt hungrig!
Sen efter maten så åkte mamma och upp till stan för vi skulle kolla om det gick att göra slingor i mitt tonade hår, och det gick att göra det:D Så nu sitter jag här blond igen:D Känns mycket bättre att vara blond nu på sommaren!
Efter det så stack jag och mamma upp till Kvantum och köpte pizza så vi åt det till kvällsmat:D

Öland:)

Hej på er:) Har varit på öland i 2 dagar nu. Kom hem vid typ 10 igår och va jättetrött så jag orkade inte sätta på datan:/ men ialladfall så skriver jag ju nu:) Idag så va vi ju på Öland och solade. Åkte vid 11-tiden och kom hem vid typ 5 och då badade jag och lillasyrran i poolen som är 24 grader varm nu:D Imån så blir det kanske att åka upp till stan med mamma och fixa mitt hår:D Ska nog slingade blont igen!
Glöm inte att följa mig genom Blogloving:D !

Skandia:)

Såå, hemma nu från skandia. Gick inte så jättebra men gick vidare endån:D Banan som jag spelade va jättefint och jättefint klippt! Har även hunnit med ett dopp i poolen:D Så nu sitter jag här och inte gör någonting!

Tillbaka!

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag! Det har varit ganska mycket att göra... Men iallafall så sitter jag här nu och skriver ett nytt inlägg. Imån så ska jag och mormor spela golf. Jag ska spela in inför Skandia Cup vilket jag är lite nervös över.... Men det går säkert bra! Sen på fredag så är det Skandia Cup som gäller! Kommer tyvärr inte hinna skriva ett inlägg på morgonen. Utan gör det när jag kommer hem så får ni veta hur det gick och så:)
Önska mig lycka till!