Skördefest

Åker snart, ska bara äta lite snabbt! Ska bli riktigt kul:D Älskar att åka bil när det är mörkt ute! Kommer troligtvis inte hem så tidigt så det blir nog inget mer bloggande idag om det inte går att blogga från mobilen;)
Ha en bra fredakväll:D

Mistake

hellu:) Ska snart börja cykla till dansträningen nu, får se om jag hinner med ett inlägg till innan vi åker eller inte;)
Skolan idag va bra:) På idrotten så spelade vi tennis och fotboll:) Sen har vi haft ganska bra lektioner för övrigt;)
Måste fota till mina favoriter som kommer komma upp imån på bloggen;) Men skriver mer sen för nu så måste jag gå;D

Live your life now

Hallådär! bara ett kort inlägg om vad jag gjort idag och lite så;) Jag SKA bli duktigare att blogga nu! Ska fixa lite med bloggens utseende(olivia rättare sagt,tack!) sen ska jag komma på någonting att skriva om varje dag! Så nu kommer ni få mycket bloggande ifrån mig! Imån så ska jag till skolan för första gången sedan i måndags. Känns underbart!
Ganska chill dag imån, förutom idrotten direkt på morgonen, den känns lite sådär.. Men aja. Sen så kommer jag hem en stund och sen blir det dansträning! Sen lite senare på kvällen så blir det att åka till Öland till Skördefesten:D
Typ det roligaste på hela året som händer på Öland:D Så imån kväll så kommer jag inte blogga så mycket. Men om det funkar med mobilen så kommer jag göra det;D Bye;D

ingen rubrik

Hej på er bakom skärmen. Idag så mår jag lite bättre, men har fortfarande ont i huvudet. Idag har jag försökt plugga och lite så. Gich upp ur sängen vid halv 11;) Sen så åt vi frukost medans vi kollade på one tree hill:) Sjukt bra tv-serie;)

I can see your halo

Det första man gör på veckan är att bli sjuk! Fich gå hem från skolan idag:( Mådde dåligt igår, men försökte ändå gå idag, men det gick inte så bra;( Tror jag har feber:(( Så när jag kom hem gick jag och la mig ett tag, sen satte jag mig framför Tv:n. Påtal om Tv ska någon mer än jag kolla på Idol idag?:D vem hejar ni på i så fall?
Vet inte äns om killarna eller tjejerna kör idag! Men det blir väll en översakning;)

Fast car

Hej på er, förlåt att jag inte bloggat men har inte hunnit! Igår så va jag iväg och spelade golf sen på kvällen så kom Olivia och hon sov också här:D Sen idag har jag gjort läxor och lite sånt;) Skola imån ju;) Ska dusha och lite sånt nu. Fixa naglarna behöver jag också göra;D

Filmen igår:)

Skulle ju skriva vad jag tyckte om filmen igår, men jag somnade. Men filmen va hur bra som helst! Nu sitter jag här med olivia och hoppas att det är mat snart för jag hungrar ihjäl!

Water for elephants

Ska sätta mig i sängen och kolla på water for elephants nu:) Har inte sett den än även att vi har haft den hemma i mer än en vecka! Skriver hur den va sen;D

True love

Okej, detta blir bara ett kort inlägg för idol börjar om en minut! Men idag så har jag inte gjort såmycket.
Imån har jag inte heller några planer,kanske blir att spela golf;) Nu ska jag sätta mig och kolla på idol, måste se vilka som går vidare!

Live your life today

Asså är sjukt trött. Och ont i huvudet! Imån så kommer pappa och hämta oss och sen åker vi hem! Längtar efter min gosiga säng! Vet inte riktigt när jag kommer hem! Men det blir på kvällen någongång.
Jag har inga ideer om vad jag ska skriva om så snälla skriv något som du vill att jag ska skriva om!

Fix a heart

Sitter här och kollar på tv hos farmor och farfar! Sjukt trött! Idag så ska jag inte göra någonting särskilt, men imån så ska vi iväg på eftermiddagen! Sen på kvällen så kommer pappa och hämtar oss! Sen så är resten av veckan inte planerad. Måste ner till gymmet minst 2 gånger denna veckan har jag bestämt! Ska fixa lite i rummet också när jag kommer hem. Skriver mer sen:)

Idol

Sitter och kollar på idol! Det är många som är sjukt bra i år! Imån så går jag till halv 4 och jag sticker direkt hem och sen så äter jag och så sen så åker jag till farmor och farfar:D Kommer hem på torsdag men jag kommer ha datan med mig så jag kommer uppdatera som vanligt! Nu började idol, måste sticka , ses;)

Harry Potter

Idag så va jag och såg Harry Potter på bio. Den senaste! Så sjukt bra va den! Vid 7 så har jag dans:)
Kommer inte på någonting mer:)

OOTD 17sep


Konfirmation:)

Har varit i kyrkan hela dagen och ikväll får vi främmat:) Så ska ta och göra mig i ordning nu:)
Skriver mer sen när jag är färdig:)

Trevlig kväll med tjejerna!

Kom precis hem efter en underbar kväll fylld av skratt med tjejerna;) Vi satt och åt pizza, jag åt kanterna av dom andras;) Hade precis ätit innan vi åkte:) Imån så blir det konfirmation hela dagen, känns både bra och dåligt.

Who's that boy

Sitter och väntar på att Olivia ska komma:) Sen så sticker vi och möter några kompisar:)
Skriver mer när jag kommer hem:)

15 sep2011

Okej, kort inlägg innan jag ska sova:) Dagen har varit bra bara det att jag har haft huvudvärk hela dagen och jag hoppas att den går över tills imån:) Imån så ska jag till gymmet direkt efter skolan sen dans, så skriver sent imån:)
Hejsvejs:)

ons 14 sep.

Sitter här nydushad och ska snart lägga mig och läsa. Så himla trött! Längtar till nästa vecka då vi bara går 2 dagar! Måndag och tisdag! Så då blir det långhelg! Imån så går jag till 15.50:(( Men får troligtvis sluta tidigare i och med att vi har hemkunskap sista lektionen! Sen så är det golfträning! Sista för säsongen:( Sen så missar jag själva avslutningen pågrund av min konfirmation:( Men det blir väll kul det med! Längtar tillbaka till Cypern så otroligt mycket! Det va så underbart att bara ligga där på solstolen och musik i öronen! Och hotellet va fantasktisk!
Sen hade vi ju havsutsik också;) Men nu ska jag ta och lägga mig och läsa;) hörs imån;)

All or nothing

Hej på er:) Sitter här och har precis kört ett träningspass på cyklen;) Asså jag vet inte vad jag ska blogga om! Så snälla skriv ideer om vad jag kan skriva om!

who you are

Dansträningen idag gick bra! Men man är riktigt seg i slutet av träningen om man tränar 2 timmar!
Men kul va den;D Imån så är det måndag:( vilket betyder skola:( Och måndagar är inte kul alls!
Nu ska jag ta och krypa ner i min gosiga säng och sova så jag är utvilad tills imån! Sov sött!

11 sep.

Tänkte bara skriva ett litet inlägg om 11 september.
Idag är det 10 år sen som planen flög in i tornen! Jag var 4 år när detta hände och jag kommer ihåg när dom visade det på nyheterna några timmar efter det hade hänt! Så idag går alla mina tankar till alla som förlorade livet eller förlorade en vänn eller släkting!<3

Tagga dansträning:D

Sitter här och äter vindruvor nu innan dansträningen:D Dansar från6-8 så jag skriver när jag kommer hem igen;)

Så här såg jag ut i fredags

Så här såg jag ut när jag skulle till Kalmar i fredags:

HOPE

Igår så sa jag ju att jag köpte en sak till rummet, här är den:
det är bokstäver som bildar ordet hope! Ska nog sätta dom i fönstret!
Idag så har jag gjort läxor! Håller ju på med utvandrarna! Ska läsa till sidan 166 och är på typ 110:(
Sen så har jag dans ikväll:D

Upptagen...

Har varit upptagen i flera dagar nu! Så förlåt att jag inte har bloggat! Men igår så va jag på bio i kalmar med Ebba och Nelly:) Kul va det! Vi fick springa till bussen sen som Nelly skulle med! Men vi hann! Sen så sov ju jag inne hos Ebba;) Så mamma och dom kom och hämtade mig där inne vid halv 2;) Så vi gick lite på stan! Hittade ett par vinterskor:D Och en sak till mitt rum, kommer lägga upp bild imån:) Sen så ikväll så har jag varit hos Olivia:D
Vi kollade på någon film som va jättebra! Nu är jag inte så jättetrött som jag igentiligen borde va.....:)
Skriver mer imån!

Skolan!

Asså förlåt så hemst mycket för den dåliga uppdateringen! Men jag hade 4 läxor tills idag och jag va tvungen att göra dom idag! Men skolan va bra! Går kort dag imån! Sen så ska jag in till kalmar! Ska försöka hinna med ett inlägg därimellan! Sover där inne också! Ska på bio:)

Sorry för dålig uppdatering!

Okej, jag om jag ska va ärlig så hann jag inte blogga igår! Gick i skolan till 4 sen direkt till gymmet. Sen så åt jag och så när jag kom hem så då satte jag inte äns på datan!
Idag så har jag iallfall vatt i skolan. Gick till halv 4 idag! Imån så avbruts lektionerna vid halv 1 för att vi skulle spring någon runda;) Sen slutar vi efter vi sprungit;)

Ska snart dra ut!

Snart drar jag ut och solar lite hade jag tänkt! Passar på nu när det är sol ute! Så det kommer nog bli väldigt låg uppdatering idag bara så ni vet!

next to you

Idag har jag inte gjort alls mycket! Va med mamma på Ica sen så kollade alla i familjen på film:)
Imån blir det väll att klippa gräset! Och städa rummet som på nått sett blivit väldigt stökigt igen!

Vaknade nyss!

Sov riktigt gott inatt alltså! Vaknade nyss så nu sitter jag här med min frukost och ska sätta på 2012! Sjukt bra film!!
Skriver mer senare idag:)

Lalala

Hej, sitter här och ska snart hoppa ner i sängen! Sjukt trött efter skola,stan och sen dansträning!
Skolan gick bra men va tråkig! Efter skolan så drog jag och Lovisa till stan och fikade:) Sen så stack vi hem till mig!
Sen va det dags för dansträning! Sjukt kul att träffa alla igen! Moa sa att vi skulle gå ner i spagat innan lektionen va slut och alla blev lite chockade. Men det gick inte så vi fixade lite låtar och så som vi kan dansa till! Så nu ska jag satsa riktigt mycket på dansen alltså! Orkar inte skriva mer nu! Så hejsvejs!

Dansträning!

Nu sticker jag till golfträning och tränar! Första träningen för mig efter uppehållet! Kommer tillbaka halv 8;)

OOTD 2sep.

bild i repris:)

1 september

Idag så är det ju första december och då ska ju jag berätta om mina favoriter under månaden augusti:D

Den första är en ögonskugga!
Det är Color infaillible av Loreal Paris!
Det står att den ska sitta i 24 timmar och det gor den verkligen:D
Så det är defenitivt värd priset! Jag har färgerna time resist white och forever pink!
Detta är mina favoritögonskuggor!

den andra produkten är en parfym som jag älskar!
Det är Britney spears radiance! Helt underbar är det!
Har den som både parfym och bodylotion!
Lukar helt underbart!
den tredje är ett helt vanligt nagelack från depend i färgen 069 tror jag,sitter bra:)

OOTD1sep

tröja ginatricot
byxor ginatricot:)